PurmerendRegio op Straat

Regio op Straat: “De Koemarkt is een prachtige locatie. De perfecte dorpskern”

Purmerend – Dit is de één na laatste aflevering van Regio op Straat. Volgende week woensdag wordt de laatste aflevering uitgezonden. Wij hebben besloten om te stoppen met de afleveringen. In totaal hebben wij, Regio Media en Broca Media, 56 afleveringen gemaakt. Door het stellen van voor de hand liggende vragen, hebben we de mooiste verhalen gehoord. 

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Deze wijnkenner en maker kwamen wij tegen op de Koemarkt in Purmerend. Een gezellige vent met een leuk verhaal over wijnen. Of hij de keuze vlees en vis gecombineerd met zijn keuze aan wijn goed vertelde, betwijfelen wij. Wel heel leuk om te horen en te zien hoe een passie kan groeien. Heel veel succes mijnheer de wijnkenner. Wij zien u graag weer terug op de koemarkt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by