Purmerend

Dit is de nieuwe skyline van Purmerend door CityShapes

Purmerend – Begin deze maand vroegen wij onze lezers wat er op de Purmerendse skyline moest komen. Het bedrijf CityShapes, een bedrijf uit Hoogvliet dat wanddecoraties maakt van stadsplattegronden en skylines, had haar oog laten vallen op Purmerend. Om te bepalen welke gebouwen niet op de skyline mochten ontbreken, schakelde het bedrijf de hulp in van onze lezers en stelde een exemplaar ter beschikking die te verloten was onder de inzenders. 

Het bedrijf wilde gevoelens, herinneringen en emoties omzetten in een mooie, duurzaam geproduceerde wanddecoratie. Enige probleem, zij wisten niet welke gebouwen of objecten zoals bruggen op deze skyline moesten. Hierop werd massaal gereageerd en uit de reacties werd er door het bedrijf een top 10 gemaakt.

Maandag wordt bekend wie de wanddecoratie heeft gewonnen. Giorgos Brentjes van City Shapes: “Uit de inzendingen op Facebook, Twitter en de reactie’s op het artikel wordt door ons maandag een winnaar getrokken. De redactie van Regio Purmerend zal dan zorgen dat de wanddecoratie bij de winnaar terecht komt. Wij bedanken iedereen die zijn feedback aan ons heeft gegeven.”

Mocht u geïnteresseerd zijn in de wanddecoratie, dan is deze te bestellen op www.cityshapes.nl. Bij het uitchecken vul je de code “regiopurmerend” in voor 10% korting.

Relevant artikel:

Help mee en win: wat moet er op de Purmerendse skyline komen?

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.