18.8 C
Purmerend
maandag 20 mei 2024
Home* Regio op StraatRegio op Straat: "Mensen moeten gewoon een beetje de tijd voor elkaar...

Regio op Straat: “Mensen moeten gewoon een beetje de tijd voor elkaar nemen”

Purmerend – Dit is de laatste aflevering in de huidige serie van 55 video’s van Regio op Straat. Er is door ons met veel plezier aan gewerkt. Wij bedanken presentator Cees Baerts van Broca Media voor zijn bijdrage in deze eerste serie van Regio op Straat. We hebben verhalen gehoord die ons ontroerde maar ook verhalen waar de tranen over onze wangen liepen van het lachen. 

Na de zomervakantie gaan we door met nieuwe afleveringen, dat is al zeker. Op dit moment zijn wij in onderhandeling met een paar geïnteresseerden die het stokje van Cees over willen nemen. “Maar dan wel zonder die malle bril.”, aldus een geïnteresseerde. Mocht u ook interesse hebben om 1 keer in de maand een paar uurtjes samen met onze cameraman in de regio Purmerend de afleveringen te draaien met uw eigen inbreng en vindt u gezellige straatgesprekken interessant, dan nodigen wij u graag ook uit.

Hassan is een van de meest fantastische Islamitische slagers die Purmerend rijk is. Slagerij Elga is een prachtige zaak aan het Wormerplein in Purmerend. Goed vlees en altijd betrouwbaar. Hasan heeft dagelijks veel bekende Nederlanders in zijn zaak en daar is hij best trots op. Maar Hassan staat ook graag in de publiciteit. De beste man heeft ook een hele zuivere kijk op het leven en de maatschappij. “Mensen moeten gewoon een beetje de tijd voor elkaar nemen”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
18.8 ° C
20.1 °
16.7 °
76 %
4kmh
17 %
ma
19 °
di
21 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.