Gezellige drukte op Kidzmiddag Reuring 2019

Purmerend – In het Leeghwaterpark was er vanmiddag voor de kinderen genoeg te doen. Zo kwam de beroemde Fiepbus weer langs. Natuurlijk waren Pip en Pelle met hun beste vriend Arie de Postbode ook weer aanwezig. Alle bekende Pip en Pelle-ingredienten zaten er weer in.

Er was van alles te doen. De TakkeKnikkerBaan waar de knikkers feestelijk finishte in de eierdopje-opvangbak, Peuterfestival in het Oerwoud, de Fiepbus waar kinderen op iPads konden spelen en knutselen, Een wereld van papier, YALLA YALLA, De Grote Desillusie Show, Nijntje op de fiets en Samba Salad! Linda (de) Groot las voor uit haar gedichtenbundel en was zo lief om een gedichtje op camera te delen.

Meer gedichten van Linda op: www.voorleesgedichten.nl

Vanavond is er in het park de Latin-Salsa Avond. Edsel Juliet & His Salsa Session Band en @SIX the band zorgen samen met Joris Linssen & Caramba, Stories From Shamehill en Ska3 voor een vrolijk tropisch dansfestijn op de vrijdagavond! Quatre Vins, Roy de Smet en Sonja Elize treden op bij de Kampvuurplaats en theater in het park is er van Otto Il Bassotto, Goma en Cia Moveo. Meer informatie op: www.reuring.com

Foto’s: Rob Klaucke – Regio Media Purmerend

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt