* Reuring 2019

Spectaculaire opening Reuring 2019 op de Koemarkt

Purmerend – Het Reuring Festival trapte gisteravond ouderwets spectaculair af op de Purmerendse Koemarkt. 3 rockende gasten op een Chevrolet, een parade van sirenes van Mécanique Vivante, een kettingzaagact en de adembenemende koorddanser Oliver Zimmermann.

Vanmiddag vanaf 14:30 uur is er Kidzmiddag met o.a. De TakkeKnikkerBaan, Voorleesgedichten van Linda (de) Groot, Peuterfestival in het Oerwoud, de Fiepbus, Een wereld van papier, YALLA YALLA, Pip & Pelle, De Grote Desillusie Show, Nijntje op de fiets en Samba Salad! Vergeet ook vooral niet om langs te gaan in de Spurd Kidz Funzone!

Vanavond: ook de Latin-Salsa Avond ontbreekt dit jaar niet. Edsel Juliet & His Salsa Session Band en @SIX the band zorgen samen met Joris Linssen & Caramba, Stories From Shamehill en Ska3 voor een vrolijk tropisch dansfestijn op de vrijdagavond! Quatre Vins, Roy de Smet en Sonja Elize treden op bij de Kampvuurplaats en theater in het park is er van Otto Il Bassotto, Goma en Cia Moveo.

Meer informatie op reuring.com


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.