8.6 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
Home* Reuring 2019Spectaculaire opening Reuring 2019 op de Koemarkt

Spectaculaire opening Reuring 2019 op de Koemarkt

Purmerend – Het Reuring Festival trapte gisteravond ouderwets spectaculair af op de Purmerendse Koemarkt. 3 rockende gasten op een Chevrolet, een parade van sirenes van Mécanique Vivante, een kettingzaagact en de adembenemende koorddanser Oliver Zimmermann.

Vanmiddag vanaf 14:30 uur is er Kidzmiddag met o.a. De TakkeKnikkerBaan, Voorleesgedichten van Linda (de) Groot, Peuterfestival in het Oerwoud, de Fiepbus, Een wereld van papier, YALLA YALLA, Pip & Pelle, De Grote Desillusie Show, Nijntje op de fiets en Samba Salad! Vergeet ook vooral niet om langs te gaan in de Spurd Kidz Funzone!

Vanavond: ook de Latin-Salsa Avond ontbreekt dit jaar niet. Edsel Juliet & His Salsa Session Band en @SIX the band zorgen samen met Joris Linssen & Caramba, Stories From Shamehill en Ska3 voor een vrolijk tropisch dansfestijn op de vrijdagavond! Quatre Vins, Roy de Smet en Sonja Elize treden op bij de Kampvuurplaats en theater in het park is er van Otto Il Bassotto, Goma en Cia Moveo.

Meer informatie op reuring.comSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
9.5 °
6.7 °
76 %
3.1kmh
100 %
ma
8 °
di
10 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.