* Reuring 2019Purmerend

Reuring 2019 – Straattheaterdag in de binnenstad

Purmerend – De binnenstad van Purmerend stond zaterdag in het teken van internationaal straattheater. De stad vulde zich met professionele theatermakers, acrobaten en dansers uit alle windstreken.

Daarnaast werden er zaterdagmiddag verschillende optredens en voorstellingen gegeven in cafés op en rond de Koemarkt.

Vanavond gaat het feest weer verder in het Leeghwaterpark. Op het hoofdpodium brengt Purple Project een ode aan Prince, ABBA Gold Europe aan ABBA en Vipers aan Queen. Op het muziekpodium in het Zwoele Groen staan deze avond o.a. A Few Dutch And A Welshmen, DIS Band Live en Next Chapter op het muziekpodium. De P3 huisband, The Outlaw en Serious Fun treden op bij de Kampvuurplaats. Theater in het park is er van Otto Il Bassotto, Cia Moveo en Victorine Pasman. Meer informatie op: Reuring.com

Foto’s: Rob Klaucke – Regio Media Purmerend


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.