112Purmerend

Forensisch onderzoek Whereplantsoen wegens heftige geur

Purmerend – Al vanaf het begin van de avond is er in een complex rondom het Whereplantsoen een breed onderzoek gaande vanwege een heftige en penetrante geur.

Gevreesd wordt dat de geur veroorzaakt wordt door een overleden mens of dier. Al voor zes uur vanavond was de politie op de locatie aanwezig, waarbij er binnen en buiten het wooncomplex een onderzoek is ingesteld.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er een algemeen onderzoek is geweest en dat is er een gang met speurhonden gemaakt is. Hierbij is niets aangetroffen. Momenteel (21:30 uur) komt de forensische opsporing ter plaatse om verder onderzoek te verrichten.

Update: De politie zou rond de klok van 16:00 uur de deur van het complex te hebben “ingebeukt”. Een raam zou vol met vliegen zitten.

Foto’s: Inter Visual Studio / Haico Kats


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.