Opmerkelijk

Hoornse magneetvissers vinden kluis met inhoud in Purmerend

Purmerend – Een groepje van vier Hoornse magneetvissers heeft recentelijk een kluisje met inhoud uit het water rondom de Purmerendse binnenstad gevist. Het viertal is nu op zoek naar de eigenaar van deze spullen.

Aan de hand van een munt die in de kluis zat, is het zeker dat het na 2001 gedumpt is. Maar aan de hand van de oxidatie op de kluis kan worden vast gesteld dat het geheel al behoorlijk wat jaren in het water heeft gelegen.

Het viertal wil niet de exacte locatie doorgeven van de vondst. De kluis was open, dus het kan goed zijn dat er nog meer in het water ligt.

Op de foto staan niet alle voorwerpen afgebeeld. Er zat nog meer in de kluis. Als u denkt dat u deze spullen herkent, kunt u contact opnemen met Bianca via 06-22679969. Dan kunt u haar wellicht vertellen wat er nog meer gevonden is.

Ook de politie is op de hoogte van deze vondst.

#delen wordt gewaardeerd

 

Het viertal vond een aantal weken geleden al een granaat in Purmerend:

Handgranaat uit water langs de Beemsterburgwal gevist

 

 

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by