7.8 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
Home* RegiobloemetjeRegio Bloemetje: Mijn dochter is een doorzetter, ze is er altijd voor...

Regio Bloemetje: Mijn dochter is een doorzetter, ze is er altijd voor mij!

Purmerend – Iedere maand mag één van onze lezers een bloemetje weggeven aan een persoon die voor hem of haar belangrijk is. Het Regio Bloemetje wordt aangeboden door Peperbloem in de Peperstraat. Dit keer gaat het Regio Bloemetje naar Anna Stroeven-van den Bosch.

In een vorige editie van Regio Bloemetje reageerde Barbara Schwandt. Zij wilde graag een bloemetje aanbieden aan haar dochter Anna. Barbara is herstellende van kanker. In februari kreeg ze haar laatste chemo.

Ik ben zo ontzettend trots op mijn dochter! Ondanks haar de drukte van haar eigen bedrijf, twee kinderen en de mantelzorg voor haar opa van 92, staat ze altijd voor mij klaar.

“Anna is een echte doorzetter. In de avonduren deed zij een opleiding, om te doen waar haar hart ligt. Na haar baan als management-assistente, begon ze een eigen bedrijf in permanente make-up. Ze gaat zich nu specialiseren in medische pigmentatie. Hierdoor kan ze mensen helpen om bijvoorbeeld littekens te verbergen of zelfs hele tepels te creëren na een borstreconstructie. Ik ben zo ongelofelijk trots om mijn dochter, dat kan ik niet vaak genoeg zeggen!”

Met een smoesje lokte Barbara haar dochter naar de stad, om in de Peperstraat door onze camera verrast te worden. Moeder en dochter waren zichtbaar emotioneel.

Lieve Anna, namens jouw moeder: Bedankt voor alles wat je doet!

Ook een Regio Bloemetje weggeven?

Wie gunt u een bloemetje? Misschien wel uw buurman, die altijd voor u klaar staat. Of uw dochter, die na een lange opleiding eindelijk is afgestudeerd. Of die goede vriend, die zijn leven na een moeilijke periode eindelijk weer op de rit heeft.

Kortom… Wie gunt u een bloemetje en -in het kort- waarom? Één van de mensen die reageert zullen wij persoonlijk benaderen om het verhaal wat uitgebreider te horen. Dit doen wij in een persoonlijk bericht zodat het een verrassing blijft voor degene die het bloemetje in ontvangst mag nemen.

Laat uw reactie achter onder dit bericht op Facebook of onze website. U kunt ons ook mailen: [email protected]

Al eerder gereageerd? Ook de reacties uit eerdere edities nemen wij gewoon mee!

 



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
7.8 ° C
8.4 °
7.2 °
80 %
6.3kmh
100 %
vr
9 °
za
7 °
zo
10 °
ma
10 °
di
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.