6.7 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home112Eerste helft 2019: zoveel voertuigen werden er gestolen in Purmerend

Eerste helft 2019: zoveel voertuigen werden er gestolen in Purmerend

Purmerend – Dertien personenauto’s zijn er in de eerste helft van 2019 gestolen in Purmerend. Dat blijkt uit cijfers van het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV). Zij publiceerden vanochtend een lijst met de meest recente cijfers van voertuigdiefstal, waaronder personenauto’s, bedrijfsauto’s, bromfietsen en aanhangers.

Naast de dertien personenauto’s werden er 24 bromfietsen, 3 bedrijfsauto’s en 2 motorfietsen in het Purmerendse buitgemaakt. Eén aanhanger wisselde van eigenaar.

Nieuwe auto’s populair

Met name auto’s van nog geen drie jaar oud zijn populair onder dieven. In een jaar tijd zijn er 12 procent meer van deze voertuigen gestolen. De Volkswagen-modellen Golf en Polo blijven de meest gewilde auto’s.

Het aantal diefstallen van voertuigen is over het algemeen licht gedaald. Alleen brom- en snorfietsen werden vaker gestolen dan vorig jaar.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,550VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
4kmh
100 %
di
6 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.