112Purmerend

Getuigen gezocht straatroof station Overwhere

Purmerend – Maandag 15 juli rond 18:30 uur is een jongen beroofd van een tas bij station Overwhere. Naar aanleiding van deze straatroof en het signalement is er al één persoon aangehouden op zijn huisadres. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte van deze straatroof.

Ook is de politie op zoek naar getuigen van deze beroving. In het bijzonder is de politie op zoek naar een man met een rode jas, zwarte pet en een blauwe broek.

Getuigen kunnen contact opnemen met de districtsrecherche van politie Zaanstreek-Waterland via 0900-8844. Anoniem melden kan via M. 0800-7000

Registratienummer: 2019136171

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.