2.8 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home112Twee mannen springen op motorkap - bestuurder wordt mishandeld (getuigenoproep)

Twee mannen springen op motorkap – bestuurder wordt mishandeld (getuigenoproep)

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die plaatsvond op zaterdagavond 13 juli nabij de nieuwe algemene begraafplaats op de Purmerweg. 

Omstreeks 23.30 uur zat het slachtoffer als passagier in een auto die over de Purmerweg reed. Ter hoogte van de begraafplaats sprongen twee mannen plotseling op de motorkap van de auto. Toen het slachtoffer de mannen door het geopende portierraam aansprak, kreeg hij direct een harde stomp in zijn gezicht. Het slachtoffer stapte vervolgens uit en pakte een stok uit de achterbak van de auto.

Hierop werd hij aangevallen door een groep van zo’n vijftien tot twintig personen. De daders waren vermoedelijk van het op zaterdag gehouden evenement in het Leeghwaterpark onderweg naar de binnenstad. Het slachtoffer liep (gezichts)letsel op.

De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
2.8 ° C
4.4 °
1.1 °
79 %
3.4kmh
3 %
di
7 °
wo
9 °
do
9 °
vr
7 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.