112Purmerend

Twee mannen springen op motorkap – bestuurder wordt mishandeld (getuigenoproep)

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die plaatsvond op zaterdagavond 13 juli nabij de nieuwe algemene begraafplaats op de Purmerweg. 

Omstreeks 23.30 uur zat het slachtoffer als passagier in een auto die over de Purmerweg reed. Ter hoogte van de begraafplaats sprongen twee mannen plotseling op de motorkap van de auto. Toen het slachtoffer de mannen door het geopende portierraam aansprak, kreeg hij direct een harde stomp in zijn gezicht. Het slachtoffer stapte vervolgens uit en pakte een stok uit de achterbak van de auto.

Hierop werd hij aangevallen door een groep van zo’n vijftien tot twintig personen. De daders waren vermoedelijk van het op zaterdag gehouden evenement in het Leeghwaterpark onderweg naar de binnenstad. Het slachtoffer liep (gezichts)letsel op.

De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.