* ZakelijkPurmerendWaterland

De nieuwsbrief van Regio Purmerend komt eraan. Schrijf u in voor exclusieve kortingen van bedrijven!

Purmerend – De deadline is vandaag gelegd. Vanaf 16 augustus 2019 is het dan eindelijk zover. Onze eerste nieuwbrief valt dan eindelijk bij zo’n 400 mailboxen naar binnen. De nieuwsbrief zal wekelijks op de vrijdag rond de klok van 12:00 uur worden verzonden. In de nieuwsbrief vindt u een overzicht van de belangrijkste artikelen van de afgelopen week en wat er te doen is in onze regio voor de dan aankomende week. 

Maar dat is natuurlijk niet alles. In samenwerking met onze partner RegioAanbieding zal de nieuwsbrief ook exclusieve kortingsacties van bedrijven bevatten. Kortingsacties die alleen bij een bezoek aan het bedrijf zijn te verzilveren. Acties van bedrijven die u nergens anders vindt. Hoe wij dat gaan doen vertellen wij nog niet maar wat wij wel kunnen verklappen is dat u een mobiele telefoon met camera en internet nodig hebt om de exclusieve kortingen te verzilveren. Sommige kortingsacties zijn zo exclusief, kortingen tot wel 90% of zelfs helemaal gratis, dat ze bijvoorbeeld alleen voor de eerste 20 bezoekers die ze verzilveren gelden.

Laat u verrassen want we voegen de aankomende tijd steeds weer nieuwe dingen en mogelijkheden toe aan de nieuwsbrief. Schrijf u ook in en profiteer! Wij garanderen dat uw gegevens alleen voor de wekelijkse nieuwsbrief zullen worden gebruikt. U kunt zich altijd afmelden in de nieuwsbrief als u niet meer geïnteresseerd bent. Mocht u de bevestiging email niet zien dan is deze mogelijk in uw spamfolder gekomen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Als bedrijf ook meedoen?

Wij hebben al zo’n 18 bedrijven in de regio bereid gevonden om hier aan mee te werken en dat worden er gelukkig steeds meer. Heeft u ook een bedrijf en wilt u ook hieraan deelnemen, neem dan contact met ons op. Deelname is gratis en kost u niets. Bepaalde delen in de nieuwsbrief zijn echter tegen betaling te activeren. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe wij dit voor uw bedrijf het beste kunnen insteken.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.