112Volendam

Verwarde Volendammer belt hulpdiensten

Volendam – Maandag avond omstreeks vijf uur heeft er een ‘incident’ plaatsgevonden in een woning aan het Zuideinde in Volendam. Meerdere hulpdiensten waaronder 4 ambulances kwamen met spoed ter plaatse. In de woning zou sprake zijn een ongeval door instorting / bedelving op diepte.

Een politiewoordvoerder laat weten dat er door een man in verwarde toestand een 112 melding is gedaan. Over de exacte toedracht worden verder geen mededelingen gedaan. Na ongeveer een half uur vertrokken de brandweer alsmede de ambulancedienst en bleef de politie achter met enkele eenheden.

Foto’s Inter Visual Studio / Haico Kats.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....