Verwarde Volendammer belt hulpdiensten

Volendam – Maandag avond omstreeks vijf uur heeft er een ‘incident’ plaatsgevonden in een woning aan het Zuideinde in Volendam. Meerdere hulpdiensten waaronder 4 ambulances kwamen met spoed ter plaatse. In de woning zou sprake zijn een ongeval door instorting / bedelving op diepte.

Een politiewoordvoerder laat weten dat er door een man in verwarde toestand een 112 melding is gedaan. Over de exacte toedracht worden verder geen mededelingen gedaan. Na ongeveer een half uur vertrokken de brandweer alsmede de ambulancedienst en bleef de politie achter met enkele eenheden.

Foto’s Inter Visual Studio / Haico Kats.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*