112Volendam

Verwarde Volendammer belt hulpdiensten

Volendam – Maandag avond omstreeks vijf uur heeft er een ‘incident’ plaatsgevonden in een woning aan het Zuideinde in Volendam. Meerdere hulpdiensten waaronder 4 ambulances kwamen met spoed ter plaatse. In de woning zou sprake zijn een ongeval door instorting / bedelving op diepte.

Een politiewoordvoerder laat weten dat er door een man in verwarde toestand een 112 melding is gedaan. Over de exacte toedracht worden verder geen mededelingen gedaan. Na ongeveer een half uur vertrokken de brandweer alsmede de ambulancedienst en bleef de politie achter met enkele eenheden.

Foto’s Inter Visual Studio / Haico Kats.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.