‘Tientallen auto’s’ bekrast in Weidevenne: twee aangiftes binnen

Purmerend – Een of meerdere vandalen hebben in de nacht van zaterdag op zondag talloze Purmerenders gedupeerd door hun auto’s te bekrassen.

Dat meldt de Purmerendse Fabrielle Walgering in de Facebook-groep Wij Weidevenners. “Beste lezers, zaterdagnacht/zondagochtend rond 5.50 uur zijn meerdere auto’s (15 tot 20) bekrast in de Kabajastraat en Sarongstraat (omgeving Aziëbuurt).”  Ook in de Kimonostraat zou een auto bekrast zijn.

Twee aangiftes

Een politiewoordvoerder laat vanochtend weten dat twee auto-eigenaren aangifte hebben gedaan van vernieling. Een van die auto’s stond geparkeerd in de Sarongstraat, de andere in de Kabajastraat. De woordvoerder sluit niet uit dat er meer aangiftes volgen, en roept buurtbewoners op relevante camerabeelden met de politie te delen.

Die beelden zijn er in overvloed, zo schrijft Walgering in haar oproep. “Helaas voor de dader, hebben inmiddels vele buurtbewoners zeer duidelijke camerabeelden ontvangen, waarop één persoon te zien is met een verdachte manier van lopen bewegen.”

Een andere vrouw bevestigt dat de dader ‘duidelijk te zien is op camerabeelden…dus hopen dat de politie er iets mee doet’.  Walgering roept alle gedupeerden op om individueel aangifte te doen.

Gedupeerd? 

Ben jij gedupeerd? Dan komen we graag met je in contact. Alleen foto’s van de schade delen? Mail naar redactie@regiopurmerend.nl of WhatsApp ons op 0622450450.

Bron: mediapartner NH-Nieuws

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*