14.7 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home* DierenleedHonden vergeten in snikhete auto tijdens bezoek EHBO

Honden vergeten in snikhete auto tijdens bezoek EHBO

Leeuwarden – Op zaterdag 27 juni om 13:30 uur kwam er een melding binnen, dat twee honden in een snikhete auto zaten. Dat bleek te kloppen. De politie heeft het raam ingeslagen en de honden uit de auto bevrijd. De honden zijn gekoeld en maken het goed.

De eigenaresse uit Purmerend bleek met een familielid op de EHBO van het Medisch Centrum Leeuwarden te zitten. Ze schrok heftig en gaf aan de honden te zijn vergeten. Gelet op de situatie is een ernstige waarschuwing gegeven.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.7 ° C
16.2 °
12.8 °
63 %
2.2kmh
100 %
wo
14 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.