112Purmerend

Drie Purmerenders aangehouden voor inbraak aan de Makkestraat

Purmerend – Op woensdagmorgen hield de politie drie mannen aan op verdenking van poging tot inbraak in een woning aan de Makkestraat in Purmerend. Het ging om Purmerenders van 20, 18 en 17 jaar oud.

Omstreeks 02.00 uur kreeg de politie melding van een getuige die verdachte personen in een achtertuin van een woning had gezien. Het kon volgens de getuige niet om de bewoners gaan, omdat deze niet aanwezig waren. De politie was snel ter plaatse en trof drie mannen in de achtertuin aan die bezig waren bij het achterraam. Aan het raam werd braakschade aangetroffen. De drie mannen konden direct worden aangehouden. Volgens een eerste onderzoek zijn de verdachten niet in de woning geweest en is er ook niets ontvreemd.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.