Drie Purmerenders aangehouden voor inbraak aan de Makkestraat

Purmerend – Op woensdagmorgen hield de politie drie mannen aan op verdenking van poging tot inbraak in een woning aan de Makkestraat in Purmerend. Het ging om Purmerenders van 20, 18 en 17 jaar oud.

Omstreeks 02.00 uur kreeg de politie melding van een getuige die verdachte personen in een achtertuin van een woning had gezien. Het kon volgens de getuige niet om de bewoners gaan, omdat deze niet aanwezig waren. De politie was snel ter plaatse en trof drie mannen in de achtertuin aan die bezig waren bij het achterraam. Aan het raam werd braakschade aangetroffen. De drie mannen konden direct worden aangehouden. Volgens een eerste onderzoek zijn de verdachten niet in de woning geweest en is er ook niets ontvreemd.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*