22 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomeCultuurWat staat er voor Purmerenders in de kaarten (augustus)

Wat staat er voor Purmerenders in de kaarten (augustus)

Wat mag je deze maand verwachten op het gebied van werk, liefde, relaties en het leven in het algemeen? Medium Esther Perez legt de kaarten voor de maand augustus.

Verbinden en loslaten

De maand augustus staat in het teken van verbinden en loslaten. Dat komt vooral omdat er deze maand maar liefst twee nieuwe manen zijn, en die brengen deze energie met zich mee. Een nieuwe naam staat per definitie voor het loslaten van alles wat jij niet meer bij je wilt hebben en de kaarten voor augustus bevestigen dit.

Zwarte Maan

Maar dat niet alleen: de nieuwe maan wordt ook wel de Zwarte Maan genoemd. Niet omdat ze zwart is, maar omdat ze op een punt staat dat het verste van de aarde is verwijderd. Het is ook het punt in je horoscoop, dat alles vertelt over de eigenschappen die je het het liefst wilt verbergen voor anderen en jezelf. Deze stand van de maan laat zien wat het donkerste en best verstopte deel is van jou, en laat je zien hoe je reageert als je je in het nauw gedreven voelt en helemaal alleen. Onder invloed van de Zwarte Maan kun je je soms ook impulsief gedragen en jezelf in de nesten werken.

In plaats van dat allemaal weg te drukken omdat het je een onprettig gevoel geeft, mag je je ermee verbinden. Want iedereen heeft zijn of haar duistere kanten. Die horen net zo bij jou als al jouw goede eigenschappen.

Knopen doorhakken

In de kaarten staat dat je in deze maand nu eindelijk de knopen mag doorhakken en de beslissing(en) mag nemen waar je al zolang over twijfelt. De vervelende of onrustige periode ligt achter je en je hebt de nodige hobbels genomen. Het is nu tijd om dat hoofdstuk te sluiten en dat boek te dicht te klappen. Welke keuze je ook maakt, het zal een goede zijn. Hiermee maak je als het ware een nieuw begin. Dat kan zijn op het gebied van werk, huisvesting of bijvoorbeeld kinderen. Maar de kaarten spreken toch vooral over relaties. Dat hoeft natuurlijk niet alleen maar te gaan over jouw relaties met anderen. Kijk vooral ook eens naar de relatie die je hebt met jezelf. Dat is ten slotten de belangrijkste relatie van je leven! Ben jij bereid om daar naar te kijken? De kaarten nodigen je daartoe uit. Onderzoek eens hoe die relatie is, en als je daar verandering in wilt brengen, dan is augustus het juiste moment daarvoor.

Loslaten

Als we het hebben over de relatie met anderen, dan wordt het tijd dat je echt luistert naar wat jouw hart je daarover influistert. Mensen om je heen hebben daar een mening over, en het is prima om die aan te horen. Maar neem je eigen beslissing. Als je twijfelt over het voortzetten van je relatie, dan is het vooral zaak om naar die innerlijke stem te luisteren en niet zozeer naar andermans mening. Omdat het thema loslaten voorop staat, zou het zomaar kunnen betekenen dat jij afscheid gaat nemen van sommige mensen in je directe omgeving. Dat is misschien jammer, maar bedenk dat dit juist ruimte kan geven voor nieuwe ontmoetingen waar je dan meer voor openstaat.

Op het gebied van liefde mogen we dus de nodige turbulentie verwachten in de maand augustus. Maar vergeet niet, je laat alle vervelende zaken nu achter je, je sluit dat vervelende hoofdstuk af en je slaat het boek dicht. Op naar nieuwe kansen en mogelijkheden!

Verbinden

Tegelijk met het loslaten, ontstaat de gelegenheid om opnieuw te verbinden. Het gaat dan om vooral over de verbinding met jezelf maar natuurlijk ook over het aantrekken van relaties en vriendschappen waar je misschien wat was laks mee bent geweest. Overweeg je om te verhuizen of misschien om van werk te veranderen? Dan is augustus dus het juiste moment hiervoor. Ja, dat zal best een beetje eng kunnen zijn, maar je staat stevig genoeg in je schoenen om deze stappen toch te durven zetten.

Tot slot: we eindigen de maand met een volle maan. Dit geeft een explosie aan energie en het is de perfecte tijd om te oogsten wat je in de weken ervoor gezaaid. Of je er nu in gelooft of niet, tijdens de energie van de volle maan worden alle emoties versterkt. Dus ook de negatieve. Wees je daarvan bewust en probeer je rustige en beheerste stemming te komen. Maak dit niet al te zweverig maar blijf gewoon lekker bij jezelf en doe het op een manier die bij jou past. Gebruik de eerste helft van de maand om los te laten en je opnieuw te verbinden met jezelf en met anderen. Hak eindelijk die knopen door en durf nieuwe stappen te zetten. Wees niet bang voor het onbekende, besef dat je sterk genoeg bent om die nieuwe paden te bewandelen. Blijf vooral trouw aan jezelf en vertrouw op je gevoel en je wijsheid. Gebruik de laatste dagen van augustus om te genieten van alles waar je eerder deze maand voor gewerkt hebt!

Over Esther Perez

Ik ben medium Esther Perez. Ik kom uit een familie van helderzienden, kaartleggers, handlezers en telepaten. Ik heb mij ontwikkeld tot expert in de liefde en relaties, en specialist in levensvraagstukken. Ik ben een lichtwerker, een energetisch healer en life coach vanuit mijn heldere vermogens. Je mag mij altijd vragen om een kaartlegging, een fotoreading of om advies en inzicht.

www.mediumestherperez.nl

www.facebook.com/estherperezmedium

06-54621965

[email protected]Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
22 ° C
22.8 °
20.5 °
70 %
1.3kmh
69 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.