112Purmerend

Purmerender opgepakt die zonder rijbewijs en onder invloed op snorfiets reed

Zaandam – De politie heeft vannacht een 26-jarige man uit Purmerend aangehouden op het Prins Bernhardplein in Zaandam voor het onder invloed van alcohol rondrijden op een snorfiets. Ook bleek de bestuurder geen rijbewijs te hebben, was de snorfiets niet verzekerd en schold hij de agenten uit.

Agenten zagen rond 3.30 uur een snorfiets rijden met drie mannen erop. Toen ze de bestuurder een bekeuring wilden geven, reageerde hij baldadig. Hij schold de agenten uit met “allerlei ziektes”, aldus de politie op Facebook.

Vervolgens bleek dat de bestuurder te veel had gedronken en geen rijbewijs had. Daarop werd de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij is vandaag verhoord voor de belediging en het rijden onder invloed en krijgt meerdere bekeuringen voor rijden zonder rijbewijs, onverzekerd rijden en het niet gebruik maken van het verplichte bromfietspad. De agenten hebben aangifte tegen hem gedaan.

Bron: NH-Nieuws

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.