Evenement

Nieuw in Purmerend! – WijnSpijs Wandeling op zondag 25 augustus

Purmerend – In 2010 en 2011 organiseerde horeca-ondernemer Wouter Dijkstra voor het eerst een WijnSpijs wandeling in zijn eigen stad Haarlem. Na de tweede succesvolle editie wist hij het zeker: hier moeten meer mensen in ons land van gaan genieten! Nu -9 jaar later- wordt het evenement in 70 steden georganiseerd. Op 25 augustus 2019 beleeft Purmerend haar première! 

WijnSpijs Wandeling Purmerend

Tijdens de WijnSpijs Wandeling beleef je een heerlijke en ontspannen zondagmiddag met je familie, vrienden of collega’s. Je wandelt tussen 12:00 en 17:00 uur langs zes toprestaurants.  je loopt altijd met je eigen gezelschap en in je eigen tempo de route langs de restaurants

Bij elk restaurant krijg je een heerlijk gerechtje met bijpassende wijn. En natuurlijk uitleg aan tafel over de wijn-spijs combinaties! Kortom: overdag de lekkerste wijntjes proeven, goed eten en aangenaam gezelschap: geen betere manier om je weekend af te sluiten toch?

In Purmerend sluiten zes top-restaurants aan. De lijst zal u waarschijnlijk niet verrassen! Stuk voor stuk in staat om pareltjes van gerechten neer te zetten:

  • Brasa Bar & Kitchen Purmerend
  • Kozee
  • Roast Purmerend
  • De Stallen
  • Tabasco
  • By Bardot

Klik HIER voor meer informatie of kaarten.

Heeft u bepaalde dieetwensen, bent u allergisch of drinkt u geen alcohol? Geen probleem! Dit kunt u invullen onder het kopje allergie. De restaurants houden hier rekening mee.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.