8.6 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
HomeEvenementNieuw in Purmerend! - WijnSpijs Wandeling op zondag 25 augustus

Nieuw in Purmerend! – WijnSpijs Wandeling op zondag 25 augustus

Purmerend – In 2010 en 2011 organiseerde horeca-ondernemer Wouter Dijkstra voor het eerst een WijnSpijs wandeling in zijn eigen stad Haarlem. Na de tweede succesvolle editie wist hij het zeker: hier moeten meer mensen in ons land van gaan genieten! Nu -9 jaar later- wordt het evenement in 70 steden georganiseerd. Op 25 augustus 2019 beleeft Purmerend haar première! 

WijnSpijs Wandeling Purmerend

Tijdens de WijnSpijs Wandeling beleef je een heerlijke en ontspannen zondagmiddag met je familie, vrienden of collega’s. Je wandelt tussen 12:00 en 17:00 uur langs zes toprestaurants.  je loopt altijd met je eigen gezelschap en in je eigen tempo de route langs de restaurants

Bij elk restaurant krijg je een heerlijk gerechtje met bijpassende wijn. En natuurlijk uitleg aan tafel over de wijn-spijs combinaties! Kortom: overdag de lekkerste wijntjes proeven, goed eten en aangenaam gezelschap: geen betere manier om je weekend af te sluiten toch?

In Purmerend sluiten zes top-restaurants aan. De lijst zal u waarschijnlijk niet verrassen! Stuk voor stuk in staat om pareltjes van gerechten neer te zetten:

  • Brasa Bar & Kitchen Purmerend
  • Kozee
  • Roast Purmerend
  • De Stallen
  • Tabasco
  • By Bardot

Klik HIER voor meer informatie of kaarten.

Heeft u bepaalde dieetwensen, bent u allergisch of drinkt u geen alcohol? Geen probleem! Dit kunt u invullen onder het kopje allergie. De restaurants houden hier rekening mee.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
10.1 °
7.2 °
80 %
4.5kmh
95 %
ma
10 °
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.