* Watergang112

Vier auto’s betrokken bij ongeluk op N235 bij Watergang

Watergang – Bij een ongeluk omstreeks 17:00 uur op de Jaagweg ter hoogte van Watergang zijn 4 auto’s betrokken geraakt. Eén bestuurder is met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis. 

De voorste auto mankeerde niet veel en deze bestuurder kon zijn weg vervolgen na het invullen van de benodigde verzekeringspapieren. Van de tweede auto kon de kofferbak niet meer dicht maar doormiddel van ducktape kon ook deze weer verder. De derde en de vierde auto zijn door bergingsbedrijf Cees Jonk geborgen. De bestuurder van de vierde auto is meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en heeft verklaringen afgenomen.

Update: De bestuurder die meegenomen is naar het ziekenhuis maakt het naar omstandigheden goed. “Hij is beurs en blauw maar alles is ok.”, aldus de vriendin van de bestuurder.

Foto’s: Inter Visual Studio

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.