112Purmerend

Twee katten overleden door vrijgekomen koolmonoxide in woning Peperstraat

Purmerend – Woensdagmiddag omstreeks half vier is aan de Peperstraat in Purmerend een koolmonoxide meting gedaan door de brandweer. De bewoner kwam thuis en trof twee huisdieren dood aan in de woning. Hierop werd de brandweer en politie gealarmeerd. 

Door vermoedelijk koolmonoxide, zijn de twee katten overleden. De situatie in de woning is inmiddels weer veilig. Het personeel van de dierenambulance verleent verdere zorg aan de bewoner.

Update:  In eerste instantie werd vermoed dat de katten zijn overleden door koolmonoxidevergiftiging, maar na meting van de brandweer bleek dat dit niet het geval was. Hoe de katten wel om het leven zijn gekomen is vooralsnog onduidelijk.

Foto’s: Inter Visual Studio / Haico KatsWij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.