21.3 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
Home112Drie tieners aangehouden na beroving omgeving Lissabonhaven

Drie tieners aangehouden na beroving omgeving Lissabonhaven

Purmerend – De politie heeft vanavond omstreeks 18:30 uur drie tieners van rond de 16 jaar aangehouden. De drie worden verdacht van het plegen van een beroving in de omgeving van Lissabonhaven.

De politie liet een burgernetbericht uitgaan met de signalementen. Het zou gaan om drie donkergetinte jongens van ongeveer zestien jaar. Tien minuten later werd het bericht gegeven dat ze waren aangehouden. Over de precieze toedracht is nog niets bekend.

Update: Het gaat volgens de politie om drie jongens van 17, 18 en 15 jaar, allen uit Amsterdam. Zij worden verdacht van het beroven van een maaltijdbezorger. Ze hebben niets buitgemaakt en zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Eerder zijn er in de Weidevenne in de omgeving van de Melkwegbrug (2x) en Overwhere, Doplaan (1x) ook al berovingen geweest waarbij gezocht werd naar donkergetinte jongens van ongeveer dezelfde leeftijd. Of de zaken verband houden met elkaar zal de politie onderzoeken.

Relevante artikelen:

Man slachtoffer van poging beroving Weidevenne

15-jarige maaltijdbezorger slachtoffer van straatroof Weidevenne

Wederom straatroof in Purmerend – Maaltijdbezorger op Doplaan overvallenSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,965FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
73 %
1.8kmh
78 %
zo
22 °
ma
21 °
di
20 °
wo
20 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.