112Purmerend

Drie tieners aangehouden na beroving omgeving Lissabonhaven

Purmerend – De politie heeft vanavond omstreeks 18:30 uur drie tieners van rond de 16 jaar aangehouden. De drie worden verdacht van het plegen van een beroving in de omgeving van Lissabonhaven.

De politie liet een burgernetbericht uitgaan met de signalementen. Het zou gaan om drie donkergetinte jongens van ongeveer zestien jaar. Tien minuten later werd het bericht gegeven dat ze waren aangehouden. Over de precieze toedracht is nog niets bekend.

Update: Het gaat volgens de politie om drie jongens van 17, 18 en 15 jaar, allen uit Amsterdam. Zij worden verdacht van het beroven van een maaltijdbezorger. Ze hebben niets buitgemaakt en zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Eerder zijn er in de Weidevenne in de omgeving van de Melkwegbrug (2x) en Overwhere, Doplaan (1x) ook al berovingen geweest waarbij gezocht werd naar donkergetinte jongens van ongeveer dezelfde leeftijd. Of de zaken verband houden met elkaar zal de politie onderzoeken.

Relevante artikelen:

Man slachtoffer van poging beroving Weidevenne

15-jarige maaltijdbezorger slachtoffer van straatroof Weidevenne

Wederom straatroof in Purmerend – Maaltijdbezorger op Doplaan overvallen

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.