8.6 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
Home112Dronken Purmerender veroorzaakt eenzijdig ongeval Volendam

Dronken Purmerender veroorzaakt eenzijdig ongeval Volendam

Volendam – Zaterdagochtend omstreeks kwart over 8 heeft er eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Heideweg in Volendam. Een automobilist verkeek zich op de aankomende bocht en reed rechtdoor de bossages in, hierbij schampte de automobilist nog een tegemoetkomend voertuig.

De brandweer heeft het slachtoffer uit zijn voertuig bevrijd en is daarna met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. De traumahelikopter uit Amsterdam werd ingevlogen voor medische bijstand.

Er is onderzoek gedaan of er drank en/of verdovende middelen in het spel zijn. Of dit inderdaad het geval is, is niet bekend gemaakt.

Update: Het zou volgens de politie gaan om een 37-jarige Purmerender. De blaastest wees uit dat hij te veel alcohol had gedronken. In het ziekenhuis weigerde de bestuurder mee te werken aan een bloedproef. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt.

Foto’s: Inter Visual Studio / Arjen Tushuizen



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
9.5 °
7.8 °
76 %
3.6kmh
100 %
wo
9 °
do
11 °
vr
12 °
za
12 °
zo
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.