Dronken Purmerender vernielt incheckpaaltjes treinstation Zaandam

Zaandam – Afgelopen nacht kreeg de politie Zaanstad een melding binnen van een verdachte situatie: een man zou rond station Zaandam aan autoportieren voelen, kennelijk om te kijken of de betreffende auto niet afgesloten was. Deze man zou een fles alcohol in zijn handen hebben en hiermee zelfs naar onze melder hebben gedreigd.

Toen de politie enkele minuten later ter plaatse kwam, werden ze door een getuige aangesproken dat een man op de perrons van het treinstation incheckpaaltjes zou vernielen. Het signalement van de eerstgenoemde man en deze persoon kwam overeen.

Op het station trof de politie een dronken 22-jarige man uit Purmerend aan met een rode mond van de rode wijn. Meerdere incheckpaaltjes bleken vernield te zijn. De man is aangehouden en overgebracht naar bureau Zaandijk en is ingesloten. Vandaag zal de politie onderzoek doen naar de vernielingen.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt