* Zaandam112

Dronken Purmerender vernielt incheckpaaltjes treinstation Zaandam

Zaandam – Afgelopen nacht kreeg de politie Zaanstad een melding binnen van een verdachte situatie: een man zou rond station Zaandam aan autoportieren voelen, kennelijk om te kijken of de betreffende auto niet afgesloten was. Deze man zou een fles alcohol in zijn handen hebben en hiermee zelfs naar onze melder hebben gedreigd.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Toen de politie enkele minuten later ter plaatse kwam, werden ze door een getuige aangesproken dat een man op de perrons van het treinstation incheckpaaltjes zou vernielen. Het signalement van de eerstgenoemde man en deze persoon kwam overeen.

Op het station trof de politie een dronken 22-jarige man uit Purmerend aan met een rode mond van de rode wijn. Meerdere incheckpaaltjes bleken vernield te zijn. De man is aangehouden en overgebracht naar bureau Zaandijk en is ingesloten. Vandaag zal de politie onderzoek doen naar de vernielingen.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by