112Purmerend

Juwelier Blinckers zoekt laptopdieven, beloning 1000 euro

Purmerend – Bij juwelier Blinckers aan de Willem Eggertstraat is een laptop ontvreemd. De dieven staan op beeld en Blinckers roept de dieven op de laptop terug te brengen. Voor wie weet wie de dieven zijn, stelt Blinckers 1000 euro ter beschikking. “Dan lossen wij het daarna zelf wel op met deze heren!”

Blinckers geeft aan dat een foutje maken altijd kan gebeuren. “Beste heren! Allereerst bedankt voor jullie bezoek aan onze winkel. Helaas hebben wij begrepen dat jullie niet binnen waren voor een mooi sieraad of horloge maar het voorzien hadden op onze laptop! Of was dit een foutje? Bij deze vragen wij jullie netjes de laptop terug te brengen want volgens ons hebben jullie je niet vergist. Maar in de tussentijd. Weet jij wie dit zijn of waar we ze kunnen vinden? Dan krijg jij van ons € 1.000.-”

Relevant artikel:

Klant die vergat te betalen bij schoenmaker heeft betaald

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.