22.1 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
Home112Juwelier Blinckers zoekt laptopdieven, beloning 1000 euro

Juwelier Blinckers zoekt laptopdieven, beloning 1000 euro

Purmerend – Bij juwelier Blinckers aan de Willem Eggertstraat is een laptop ontvreemd. De dieven staan op beeld en Blinckers roept de dieven op de laptop terug te brengen. Voor wie weet wie de dieven zijn, stelt Blinckers 1000 euro ter beschikking. “Dan lossen wij het daarna zelf wel op met deze heren!”

Blinckers geeft aan dat een foutje maken altijd kan gebeuren. “Beste heren! Allereerst bedankt voor jullie bezoek aan onze winkel. Helaas hebben wij begrepen dat jullie niet binnen waren voor een mooi sieraad of horloge maar het voorzien hadden op onze laptop! Of was dit een foutje? Bij deze vragen wij jullie netjes de laptop terug te brengen want volgens ons hebben jullie je niet vergist. Maar in de tussentijd. Weet jij wie dit zijn of waar we ze kunnen vinden? Dan krijg jij van ons € 1.000.-”

Relevant artikel:

Klant die vergat te betalen bij schoenmaker heeft betaaldSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
22.1 ° C
23.9 °
20 °
57 %
1.8kmh
1 %
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
29 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.