* Katwoude112

Ravage na ongeval met camper op Jaagweg nabij Katwoude

Waterland – Woensdagmiddag omstreeks drie uur is bij een aanrijding op de Jaagweg ter hoogte van Katwoude een camper betrokken bij een ongeluk. De ravage is groot.

De camper is gekanteld. De ambulancedienst kwam voor vijf betrokken ter plaatse. De Jaagweg is vanwege de ravage gesloten.

Update: Door nog onbekende reden is een auto op de verkeerde weghelft gekomen. Hierdoor klapte deze op de camper waardoor deze kantelde. Volgens mediapartner NH-Nieuws zijn er drie gewonden gevallen en met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Inter Visual Studio / Haico Kats

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. L.S. Ik lees een ongeval op de Jaagweg vlakbij Katwoude? Katwoude ligt toch onder Volendam vlakbij de N247? Dat is wat aangegeven staat met rode pijl. De Jaagweg loopt van het Schouw naar Purmerend N235.

    Redactie: En er is een Jaagweg tussen Monnickendam en Volendam. Zie kaart in artikel.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: