10.9 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
Home* DuurzaamPurmerend zoekt energiecoaches

Purmerend zoekt energiecoaches

Purmerend – Samen met de vier woningcorporaties in de stad en de huurdersorganisaties zoekt gemeente Purmerend energiecoaches voor Purmerend. De organisatie is in handen van huurdersvereniging InterWhere.

Energiecoaches geven stadsgenoten energiebesparend advies op maat, uitleg over bespaarproducten en hoe er bespaard kan worden. Na het bezoek ontvangt de bewoner een bespaarrapport met de beste tips voor hun huishouden.

Energiecoach worden?

Binnenkort zijn er drie trainingsmiddagen: 12 september, 19 september en 26 september, alle dagen van 13.30 tot 16.00 uur.

Aanmelden

Purmerenders die het leuk vinden om met mensen om te gaan en hun kennis over energiebesparing te delen, zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden als energiecoach. Aanmelden kan via duurzaam.purmerend.nl/energiecoach.

Taakomschrijving

Vrijwillige energiecoaches bezoeken Purmerenders thuis om praktische en eenvoudige bespaartips voor energie te geven. Het doel van het project is lagere woonlasten voor bewoners en bewustwording van hun energieverbruik. Hiermee draagt het project bij aan een lagere CO2-uitstoot van Purmerendse huishoudens.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.9 ° C
12.2 °
8.9 °
65 %
2.7kmh
100 %
do
11 °
vr
9 °
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.