Wietplantage ontmanteld aan de Noorddijk in Noordbeemster

Noordbeemster – Bij een woning aan de Noorddijk heeft de politie vanmiddag een wietkwekerij aangetroffen en ontmanteld. Omdat er tijdens de ontruiming een verdacht geluid werd gehoord, werd voor de zekerheid ook de brandweer opgeroepen.

De wietplanten groeiden in een schuur bij de woning, laten getuigen weten. Toen de politie een van de ventilatoren van de kweekinstallatie naar buiten bracht, hoorden agenten gesis en schakelden ze uit voorzorg de brandweer in.

De brandweer zou geen verhoogde concentraties gevaarlijke stoffen hebben gemeten, al kan een woordvoerder van de Veiligheidsregio dat momenteel niet bevestigen. Hoe groot de plantage was, is op dit moment niet bekend.

Foto’s: Inter Visual Studio / Arjen Tushuizen

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*