* Noordbeemster112

Wietplantage ontmanteld aan de Noorddijk in Noordbeemster

Noordbeemster – Bij een woning aan de Noorddijk heeft de politie vanmiddag een wietkwekerij aangetroffen en ontmanteld. Omdat er tijdens de ontruiming een verdacht geluid werd gehoord, werd voor de zekerheid ook de brandweer opgeroepen.

De wietplanten groeiden in een schuur bij de woning, laten getuigen weten. Toen de politie een van de ventilatoren van de kweekinstallatie naar buiten bracht, hoorden agenten gesis en schakelden ze uit voorzorg de brandweer in.

De brandweer zou geen verhoogde concentraties gevaarlijke stoffen hebben gemeten, al kan een woordvoerder van de Veiligheidsregio dat momenteel niet bevestigen. Hoe groot de plantage was, is op dit moment niet bekend.

Foto’s: Inter Visual Studio / Arjen Tushuizen


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.