Acht dagen hinder door nachtelijke werkzaamheden op A8 en A10

Zaandam – Vanaf morgen gaat Rijkswaterstaat aan de weg werken op de A8 en de A10. De werkzaamheden, die ’s nachts en in het weekend worden uitgevoerd, duren tot en met 31 augustus en leveren zo’n twintig minuten vertraging op.

Het asfalt op de snelwegen wordt geseald, wat inhoudt dat vuil en vocht uit het wegdek worden geweerd. Op de A8 gaat het over het stuk tussen knooppunt Coenplein en Zaandam. Op de A10 wordt er gewerkt tussen de S103 en S118, inclusief de Coentunnel. Daar vinden ook nog reguliere onderhoudswerkzaamheden plaats.

Hinder

Om zo min mogelijk tot last te zijn voor het verkeer, worden de werkzaamheden ’s avonds, ’s nachts en in het weekend gedaan. Weggebruikers worden ter plaatse met behulp van gele borden omgeleid, wat tot twintig minuten extra reistijd geeft.

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om hun reis te checken en de borden te volgen die de omleidingsroutes aangeven.

https://twitter.com/Rijkswaterstaat/status/1164529463633285120

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*