verkeer

Verkeershinder afritten A7 komende 2 weekenden

Purmerend – Op de A7 bij Purmerend zal vanaf vrijdagavond 30 augustus sprake zijn van verkeershinder. Gedurende twee weekenden voert aannemerscombinatie VOC in opdracht van Rijkswaterstaat dan onderhoud uit aan de brug van de A7 over het Noordhollandsch Kanaal.

Tijdens dit werk is er per rijrichting één rijstrook beschikbaar voor verkeer. Ook de toe- en afritten naar Purmerend (5) en Purmerend Zuid (4) zijn deze weekenden beperkt bereikbaar. Verkeer wordt ter plaatse omgeleid en moet rekening houden met een extra reistijd tot circa 10 minuten.

Tijdens onderstaande weekenden is er op de A7 bij Purmerend per rijrichting één rijstrook beschikaar. Ook zijn de toe- en afritten naar Purmerend (5) en Purmerend Zuid (4) beperkt bereikbaar.

De planning kan veranderen bij slecht weer:
– Vrijdag 30 augustus 21.00 uur tot zaterdag 31 augustus 09.00 uur
– Zaterdag 31 augustus 21.00 uur tot zondag 1 september 09.00 uur
– Vrijdag 6 september 21.00 uur tot zaterdag 7 september 09.00 uur
– Zaterdag 7 september 21.00 uur tot zondag 8 september 09.00 uur

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.