4.2 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
HomevacaturesOpleiding MBO 2 beveiliger met baangarantie, binnen 6 maanden aan het werk

Opleiding MBO 2 beveiliger met baangarantie, binnen 6 maanden aan het werk

Zaandam – Met de opleiding van Shadow Academy behaal je binnen 6 maanden het vereiste MBO 2 diploma om te mogen werken in de beveiligingsbranche. In de branche is op dit moment een landelijk tekort van zo’n 3000 beveiligers. 

De lessen worden praktijkgericht verzorgd door ervaren docenten. Als je de opleiding hebt afgerond, dan zorgt Shadow Academy ervoor dat je ook gelijk kan beginnen met werken. Ook in de benodigde stage uren is al voorzien, zodat jij je alleen hoeft te richten op de opleiding.

Alle opleidingen van Shadow Academy zijn volledig erkend door het ministerie van OCW. Shadow Academy voldoen aan de recente eisen, waardoor zij officieel erkende diploma’s kunnen verstreken. Het doel van de opleiding is de deelnemer op te leiden voor het beroepsdiploma Particuliere beveiliger op MBO 2 niveau (CREBO 25407) en hiernaast ook extra kennis te bieden op het gebied van proactieve beveiliging.

Deze combinatie zorgt ervoor dat de afgestudeerde aan de opleiding Beveiliger 2 bij Shadow Academy een goede en onderscheidende ingang heeft op de arbeidsmarkt. Shadow Academy onderscheidt zich van andere opleiders door het bieden van extra klassikale lessen over proactief beveiligen en predictive profiling.

Mocht je delen van de examens om wat voor reden dan ook niet halen, dan gaat Shadow Academy net zolang met je door totdat het diploma in je zak zit.

Meer informatie op: https://shadow-academy.nl/mbo2-beveiliger/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
4.2 ° C
5 °
3.5 °
82 %
1.8kmh
72 %
di
7 °
wo
10 °
do
10 °
vr
8 °
za
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.