13.8 C
Purmerend
zondag 9 juni 2024
Home* ModeMannen met een dikke buik moeten geen heuptas dragen

Mannen met een dikke buik moeten geen heuptas dragen

We gaan het even over buideltasjes en buiken hebben, skinny jeans en superbenen. We willen niemand voor het hoofd stoten, er is niks mis met welk postuur dan ook. Wat wel schuurt is de combinatie. Neem het mee als een advies.

Zijn we het over bovenstaande eens? Sinds de fanny pack (bom bag, buideltas of heuptas) een hit is, wordt deze overal gezien. Ook onder (!) dikke buiken van voornamelijk mannen. “Je buik valt enorm op als je hem zo laag draagt.” Ja dhuh!

Betekent overigens niet dat vrouwen carte blanche hebben. Ook als zij er eentje dragen, zo’n heuptasje dames, is dat hartstikke leuk en je bent spot on met zo’n tasje, maar als je een buik hebt en je snoert dat ding vast, dan is dat geen gezicht.

Even voor de duidelijkheid, er is niets tegen buiken. Plus size modellen zijn helemaal hot en dat is prima. Maar let even op wat je aantrekt en hoe je het aantrekt. Daar gaat het vooral over. Het oog wil wat en daar mag je toch wel een beetje je best voor doen. Of je nu dun, middel of fors bent. No problemo.

Idee: label met ‘doe het niet!’

Een extra label met daarop de tekst: doe het niet! (en dan een rijtje afraders). Eigenlijk zou dat vermeld moeten worden bij meerdere fashion statements. Want neem nou het naveltruitje. Dat was een tijdje in, maar dat wil niet zeggen dat bij iedereen zo’n truitje past. Als je geen strakke buik hebt of een lelijke navel… laat dan maar.

Nog een paar items: de skinny jeans. Moet je gewoon dunne lange benen voor hebben. Ga je nou niet in zo’n skinny exemplaar wurmen als je die benen niet hebt. Mode of niet, trend of niet, het moet je passen. De vorm moet zitten. De look moet goed zijn.

Ook mensen met een maatje minder moeten opletten

We hebben het overigens niet alleen over een maatje meer, maar ook mensen met een maatje minder. Soms valt iets gewoon niet goed omdat je te dun bent. Voorbeeld. Cowboylaarzen zijn nog altijd een hit. Dames dragen ze graag onder hun King Louis. Je kent ze wel. Soms zelfs nog met een gekleurde maillot. Doe ’s gek. Maar als je van die spillebenen hebt, ziet dat er niet uit. Dan zijn die laarzen te grof. Kies dan een ander mode-item. Er is genoeg keuze.

Kijk, je moet natuurlijk lekker zelf weten wat je doet. Niks is verkeerd. En wat mooi is bepaalt iedereen natuurlijk voor zichzelf. Iets mag ook best praktisch zijn of lekker zitten. Vooral doen. Maar een fashionata word je er niet mee als je bovenstaande laat zien.

Nog eentje dan: slippers. Wat kan daar nu mis aan zijn? Nou, een heleboel. Als je wat gezet bent en heel kleine voeten hebt, ga je gewoon mank als je net te kleine slippertjes draagt. Je kunt gewoon veel leuker voor de dag komen met een paar goeie sandalen. Er zijn tegenwoordig heel mooie, die zitten lekkerder, lopen beter en je ziet er stukken beter uit. Het hele silhouet knapt er van op.

Snap je? Dus een heuptasje onder je lekkere buik, don’t.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,931FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
13.8 ° C
15.1 °
12.2 °
71 %
1.8kmh
98 %
zo
13 °
ma
14 °
di
14 °
wo
14 °
do
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.