10.7 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
Home11216-jarige Purmerender opgepakt voor steekpartij in Zaandam

16-jarige Purmerender opgepakt voor steekpartij in Zaandam

Zaandam – De politie kreeg gistermiddag rond 16.45 uur een melding binnen van een conflict tussen een aantal mensen op de Poeskinstraat, waarbij mogelijke verdachten zouden zijn weggevlucht en waarbij een jongen gewond zou zijn geraakt.

De politie is ter plaatse gegaan en trof een gewonde 16-jarige jongen uit Heiloo op straat aan. Het slachtoffer bleek vermoedelijk met een mes gestoken te zijn. Hij werd met onbekend letsel door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelde een onderzoek in naar de toedracht van dit incident en naar de mogelijke verdachte(n). Ook werd na het incident een buurtonderzoek ingesteld en is gezocht naar mogelijke sporen.

In dit onderzoek is inmiddels een 16-jarige verdachte aangehouden, afkomstig uit Purmerend. Het onderzoek wordt door de recherche voortgezet. Ook wordt door de recherche nader onderzocht wat de aanleiding is geweest voor het conflict.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,850FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
10.7 ° C
11.2 °
10 °
69 %
8.5kmh
39 %
do
11 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.