BeemsterPurmerend

Maak Purmerend en Beemster schoner: World Clean Up Day 21 september

Purmerend / Beemster – Op 21 september is het World Clean Up Day en wordt er in zo’n 160 landen in de wereld zwerfafval geruimd. Purmerend en Beemster doet daar ook aan mee en gaat samen met inwoners de watergangen, zoals sloten en vaarten, schoonmaken. Het centrale opstappunt is de haven van Purmerend. Daar wordt om 10.00 uur het startschot gegeven door de wethouder Paul van Meekeren van Purmerend en Wethouder Aagje Zeeman van Beemster.

Unieke ervaring

Kano’s en sup’s worden beschikbaar gesteld, inclusief schepnet, vuilniszakken en andere benodigdheden. Maak ook je partner, kinderen, buren, vrienden en familie enthousiast en help mee. Om 10.00 uur is de start en uiterlijk 12.00 uur is iedereen met zakken vol zwerfafval weer welkom bij het opstappunt. Stichting Jeelink zorgt voor warme koffie en koek. Bovendien krijgt iedere deelnemer een aantrekkelijk cadeau (of 1 per groep of gezin) als aandenken.

Samen maken we het verschil

De gemeentes werken voor deze World Clean Up Day nauw samen met Schoner Noord-Holland die zich inzet voor een (zwerf)afvalloze provincie. De World Clean Up Day in Purmerend en Beemster wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Jeelink, Soda Stream, Spurd en El Kombi Sup. Zo maken we samen het verschil.

U doet toch ook mee?

Aanmelden kan via www.schonernoordholland.nl. Klik op de World Clean Up Day en u wordt doorgelinkt naar het aanmeldformulier. U ontvangt tijdig een bevestiging en verdere informatie. De organisatie hoopt op een grote opkomst.

Wij zijn erbij

Gaat u meedoen op zaterdag 21 september? Wij zoeken voor die dag een persoon, personen of teams die wij mogen volgen met de videocamera. Heeft u hierin interesse en wilt u ook voor de camera verschijnen, stuur dan een email naar: [email protected]

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.