112Wijdewormer

File op A7 richting Zaandam, persoon te water

Wijdewormer – Door een reddingactie is op de A7 richting Zaandam ter hoogte van afrit Wijdewormer een file ontstaan. Een persoon is te water geraakt. De brandweer is met groot materieel aanwezig. 

Ook aan de Noorderweg is politie en de ambulance aanwezig, mogelijk om het slachtoffer via de weilanden te bereiken. Door de reddingsactie is er een file ontstaan. Twee rijstroken zijn dicht. De extra reistijd bedraagt zo’n 40 minuten.

Update 18:32 uur: De file bedraagt nog zo’n 6 kilometer met een vertraging van 14 minuten.

Update 20:00 uur: In het naastgelegen weiland is een scootmobiel aangetroffen. De drenkeling is gered en naar het ziekenhuis gebracht. Wat de scootmobiel en de berijder daar deed is vooralsnog een raadsel.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.