Volendam

StukTV maakt Volendam ‘onveilig’

Volendam – StukTV was weer in de regio. Dit keer in Volendam. Giel, Thomas en Stefan moesten voor hun opnames van Volendam Ravage binnen een uur zoveel mogelijk opdrachten uitvoeren. Eind juli waren de heren ook al in Volendam waar ze toen als puberende bejaarden een verborgen cameragrap uithaalde. 

Zo moest het gras van het stadion van FC Volendam betreden worden, een duik genomen worden in het Markermeer, op een foto met een schaap, het regelen van een gratis visje en ijsje, 5 minuten op klompen lopen en nog veel meer gekke en rare opdrachten. Voor elke opdracht waren punten te verdienen en hoe gekker de opdracht des te meer punten.

Overigens was het niet de eerste keer dat er zo een ‘race’ werd gehouden in Volendam, onlangs zond de Lokale Omroep Volendam Edam nog de uitzending van Love & Kick’n uit 2008 uit waarin Jenny Smit en Kees Tol het ook tegen elkaar opnamen met allerlei gekke opdrachten.

Check aflevering 360 van StukTV voor wie de winnaar is geworden. Meer op: https://www.stuk.tv

Relevante artikelen:

StukTV neemt verborgen cameragrap op in Volendam (video)

StukTV neemt verborgen cameragrap op in Purmerend (video)


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.