10.7 C
Purmerend
dinsdag 30 mei 2023
HomeVolendamStukTV maakt Volendam 'onveilig'

StukTV maakt Volendam ‘onveilig’

Volendam – StukTV was weer in de regio. Dit keer in Volendam. Giel, Thomas en Stefan moesten voor hun opnames van Volendam Ravage binnen een uur zoveel mogelijk opdrachten uitvoeren. Eind juli waren de heren ook al in Volendam waar ze toen als puberende bejaarden een verborgen cameragrap uithaalde. 

Zo moest het gras van het stadion van FC Volendam betreden worden, een duik genomen worden in het Markermeer, op een foto met een schaap, het regelen van een gratis visje en ijsje, 5 minuten op klompen lopen en nog veel meer gekke en rare opdrachten. Voor elke opdracht waren punten te verdienen en hoe gekker de opdracht des te meer punten.

Overigens was het niet de eerste keer dat er zo een ‘race’ werd gehouden in Volendam, onlangs zond de Lokale Omroep Volendam Edam nog de uitzending van Love & Kick’n uit 2008 uit waarin Jenny Smit en Kees Tol het ook tegen elkaar opnamen met allerlei gekke opdrachten.

Check aflevering 360 van StukTV voor wie de winnaar is geworden. Meer op: https://www.stuk.tv

Relevante artikelen:

StukTV neemt verborgen cameragrap op in Volendam (video)

StukTV neemt verborgen cameragrap op in Purmerend (video)


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,258FansLike
2,236VolgersVolg
1,588VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
10.7 ° C
11.7 °
9.4 °
81 %
2.7kmh
19 %
di
13 °
wo
19 °
do
15 °
vr
15 °
za
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.