StukTV maakt Volendam ‘onveilig’

Screenshot uit beeld YouTube

Volendam – StukTV was weer in de regio. Dit keer in Volendam. Giel, Thomas en Stefan moesten voor hun opnames van Volendam Ravage binnen een uur zoveel mogelijk opdrachten uitvoeren. Eind juli waren de heren ook al in Volendam waar ze toen als puberende bejaarden een verborgen cameragrap uithaalde. 

Zo moest het gras van het stadion van FC Volendam betreden worden, een duik genomen worden in het Markermeer, op een foto met een schaap, het regelen van een gratis visje en ijsje, 5 minuten op klompen lopen en nog veel meer gekke en rare opdrachten. Voor elke opdracht waren punten te verdienen en hoe gekker de opdracht des te meer punten.

Overigens was het niet de eerste keer dat er zo een ‘race’ werd gehouden in Volendam, onlangs zond de Lokale Omroep Volendam Edam nog de uitzending van Love & Kick’n uit 2008 uit waarin Jenny Smit en Kees Tol het ook tegen elkaar opnamen met allerlei gekke opdrachten.

Check aflevering 360 van StukTV voor wie de winnaar is geworden. Meer op: https://www.stuk.tv

Relevante artikelen:

StukTV neemt verborgen cameragrap op in Volendam (video)

StukTV neemt verborgen cameragrap op in Purmerend (video)

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*