Bouw woningen Brantjesoever deze week van start

Purmerend – Deze week starten de eerste bouwactiviteiten aan de Brantjesoever. Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning zijn inmiddels definitief. Dat betekent dat de eerste schop de grond in mag. 

Deze week worden de eerste bouwhekken geplaatst en begint men met de sloop- en saneringswerkzaamheden. Tijdens deze fase is er nog een gedeelte van het parkeerterrein -ongeveer 60 plekken – bereikbaar om te parkeren. Vanaf 21 oktober wordt het gehele terrein afgesloten.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan was het nog onzeker of een deel van de appartementen (hoek Kooimanweg/Purmersteenweg) huur of koop zou worden. Inmiddels heeft ontwikkelaar aangegeven dat ook deze woningen in de verkoop zullen gaan.

Meer informatie over de verkoop vindt u op Brantjesoever.nl

 

Relevant artikel:

Overeenkomst voor bouw 116 woningen Brantjesoever

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt