Purmerendwonen

Bouw woningen Brantjesoever deze week van start

Purmerend – Deze week starten de eerste bouwactiviteiten aan de Brantjesoever. Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning zijn inmiddels definitief. Dat betekent dat de eerste schop de grond in mag. 

Deze week worden de eerste bouwhekken geplaatst en begint men met de sloop- en saneringswerkzaamheden. Tijdens deze fase is er nog een gedeelte van het parkeerterrein -ongeveer 60 plekken – bereikbaar om te parkeren. Vanaf 21 oktober wordt het gehele terrein afgesloten.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan was het nog onzeker of een deel van de appartementen (hoek Kooimanweg/Purmersteenweg) huur of koop zou worden. Inmiddels heeft ontwikkelaar aangegeven dat ook deze woningen in de verkoop zullen gaan.

Meer informatie over de verkoop vindt u op Brantjesoever.nl

 

Relevant artikel:

Overeenkomst voor bouw 116 woningen Brantjesoever

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.