Purmerendwonen

Bouw woningen Brantjesoever deze week van start

Purmerend – Deze week starten de eerste bouwactiviteiten aan de Brantjesoever. Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning zijn inmiddels definitief. Dat betekent dat de eerste schop de grond in mag. 

Deze week worden de eerste bouwhekken geplaatst en begint men met de sloop- en saneringswerkzaamheden. Tijdens deze fase is er nog een gedeelte van het parkeerterrein -ongeveer 60 plekken – bereikbaar om te parkeren. Vanaf 21 oktober wordt het gehele terrein afgesloten.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan was het nog onzeker of een deel van de appartementen (hoek Kooimanweg/Purmersteenweg) huur of koop zou worden. Inmiddels heeft ontwikkelaar aangegeven dat ook deze woningen in de verkoop zullen gaan.

Meer informatie over de verkoop vindt u op Brantjesoever.nl

 

Relevant artikel:

Overeenkomst voor bouw 116 woningen Brantjesoever

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by