20.1 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
HomePurmerendBouw woningen Brantjesoever deze week van start

Bouw woningen Brantjesoever deze week van start

Purmerend – Deze week starten de eerste bouwactiviteiten aan de Brantjesoever. Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning zijn inmiddels definitief. Dat betekent dat de eerste schop de grond in mag. 

Deze week worden de eerste bouwhekken geplaatst en begint men met de sloop- en saneringswerkzaamheden. Tijdens deze fase is er nog een gedeelte van het parkeerterrein -ongeveer 60 plekken – bereikbaar om te parkeren. Vanaf 21 oktober wordt het gehele terrein afgesloten.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan was het nog onzeker of een deel van de appartementen (hoek Kooimanweg/Purmersteenweg) huur of koop zou worden. Inmiddels heeft ontwikkelaar aangegeven dat ook deze woningen in de verkoop zullen gaan.

Meer informatie over de verkoop vindt u op Brantjesoever.nl

 

Relevant artikel:

Overeenkomst voor bouw 116 woningen BrantjesoeverSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.1 ° C
21.1 °
18.9 °
62 %
0.5kmh
9 %
wo
18 °
do
18 °
vr
21 °
za
20 °
zo
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.