Purmerend

Kookadvies drinkwater omgeving Meteorenweg opgeheven

Purmerend – Het kookadvies van drinkwater in de omgeving van de Meteorenweg is sinds 11:30 uur niet meer van kracht. Dit laat PWN weten aan Regio Purmerend. Het drinkwaterbedrijf stelde het advies in, nadat er een watermonster was afgekeurd.

PWN laat ons weten dat het standaard is, dat er na werkzaamheden, monsters worden genomen.  In de twee monster die daarna werden genomen zijn geen rare dingen meer gevonden. Hierdoor kan het kookadvies nu worden opgeheven.

Kaartje

De bewoners zullen vanmiddag doormiddel van een kaartje horen dat het advies is opgeheven. Het betrof bewoners van de postcodes 1443 BL, 1443 BK, 1443 BJ, 1443 BM, 1443 BN EN 1443 BP.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.