7.8 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
Home112Purmerender betrokken bij ernstig ongeval in Amsterdam

Purmerender betrokken bij ernstig ongeval in Amsterdam

Amsterdam – Een 28-jarige fietser is dinsdag 10 september 2019 omstreeks 02.15 uur ernstig gewond geraakt ten gevolge van een aanrijding met een personenauto op de Stadhouderskade ter hoogte van de Leidsebrug. De man is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De 33-jarige automobilist uit Purmerend is aangehouden.

Het ongeluk is door meerdere omstanders gezien. Een taxichauffeur zag dat de automobilist erg hard reed toen hij met de fietser in botsing kwam. “De fietser vloog meters door de lucht voordat hij op de grond belandde.”

Straat afgezet

Een andere getuige hoorde een ‘harde knal’ en rende vervolgens meteen naar het slachtoffer toe om te zien hoe hij er aan toe was. “Het was niet goed, kan ik je vertellen.”

De politie heeft de Stadhouderskade lange tijd afgezet. Meerdere ambulances en ook een helikopter van het Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen op het ongeluk af. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Wat er precies is gebeurd, wordt momenteel onderzocht. De Purmerender is door de politie meegenomen naar het bureau voor verhoor. Hij had geen alcohol of drugs in zijn bloed.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
7.8 ° C
8.4 °
7.2 °
80 %
6.3kmh
100 %
vr
9 °
za
7 °
zo
10 °
ma
10 °
di
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.