6.7 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
Home* UitgelichtMaak Regio Purmerend reclame-vrij

Maak Regio Purmerend reclame-vrij

Purmerend – Op 3 september publiceerden wij het grote Regio Purmerend lezersonderzoek. Allereerst willen wij jullie hartelijk bedanken voor het massaal invullen van onze lezers-enquête. Wij vinden het geweldig om te lezen, hoe jullie ons waarderen. Dat is voor ons een drive om deze ingeslagen weg voort te zetten. Door de resultaten weten we nog beter wat jullie willen lezen en zien.

Reclame

In één van de vragen vroegen wij naar jullie mening naar de manieren waarop wij reclame laten zien. Vooropgesteld zijn de inkomsten van reclame voor ons noodzakelijk. Regio Purmerend is een onafhankelijk medium, wij schrijven wat wij willen. Wij zijn niet afhankelijk van subsidies. Daar zijn wij trots op.

Wat ons verbaasde is dat bijna 20% van onze lezers Regio Purmerend liever achter een betaalmuur zou zien, om zo zonder reclames te kunnen lezen. Dat is iets waar wij als medium niet naar willen streven en alleen als uiterste middel zien. Wij willen toegankelijk zijn en blijven voor iedereen.

Reclame-vrij

Twee van jullie deden een bijna identieke suggestie. Een suggestie die we heel graag willen uitproberen. Het heeft ons doen nadenken, over hoe we op een andere manier met banners in de berichten om kunnen gaan. Net zo als wij onze adverteerders nooit tot langdurige contracten verplichten, willen wij onze lezers ook niet achter een maandelijks abonnement-tarief hebben.

Daar en tegen hebben wij nog heel veel plannen. Wij willen steeds actiever en zichtbaarder in onze stad zijn. Natuurlijk met 112-nieuws en journalistieke artikelen. Maar ook met leuke acties en mooie initiatieven.

Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op één van onderstaande knoppen. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen!Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,550VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
4kmh
100 %
di
6 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.