Hart van de RegioMonnickendam

Zoek mee: Billy vermist sinds 5 september

Monnickendam – Billy is vermist sinds 5 september, ze is 6 september voor het laatst gezien om 17.00 tussen Broek in Waterland en Amsterdam. Ze kan grote afstanden afleggen dus mogelijk is ze al ver van huis. Ze zou dus ergens in de regio kunnen rondlopen.

Billy, een teefje van 10 jaar, komt uit Spanje en is naar buiten geglipt in een onbewaakt moment vanaf de Jachthaven in Monnickendam. Billy draagt een lichtblauw tuig. Speurhonden hebben een spoor gevonden maar die liep dood. Er zijn al diverse zichtmeldingen geweest.  Zo zou Billy gezien zijn tussen Broek in Waterland en Amsterdam.

Mocht iemand haar zien dan gelijk de dierenambulance bellen en de eigenaar op 06-47217149

Update: Billy is vanmorgen gevonden door het team van Dogsearch. Billy werd gezien op de drukke N247 thv van Schouw, ze liep hier levensgevaarlijk over de weg. Ondertussen schakelde Dogsearch de Politie en de Dierenambulance in om de weg af te zetten. Deze waren beide gelukkig snel ter plaatse en het verkeer werd gestopt. In alle rust kon de Politie Billy aanlijnen.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.