6.1 C
Purmerend
maandag 27 maart 2023
HomeHart van de RegioZoek mee: Billy vermist sinds 5 september

Zoek mee: Billy vermist sinds 5 september

Monnickendam – Billy is vermist sinds 5 september, ze is 6 september voor het laatst gezien om 17.00 tussen Broek in Waterland en Amsterdam. Ze kan grote afstanden afleggen dus mogelijk is ze al ver van huis. Ze zou dus ergens in de regio kunnen rondlopen.

Billy, een teefje van 10 jaar, komt uit Spanje en is naar buiten geglipt in een onbewaakt moment vanaf de Jachthaven in Monnickendam. Billy draagt een lichtblauw tuig. Speurhonden hebben een spoor gevonden maar die liep dood. Er zijn al diverse zichtmeldingen geweest.  Zo zou Billy gezien zijn tussen Broek in Waterland en Amsterdam.

Mocht iemand haar zien dan gelijk de dierenambulance bellen en de eigenaar op 06-47217149

Update: Billy is vanmorgen gevonden door het team van Dogsearch. Billy werd gezien op de drukke N247 thv van Schouw, ze liep hier levensgevaarlijk over de weg. Ondertussen schakelde Dogsearch de Politie en de Dierenambulance in om de weg af te zetten. Deze waren beide gelukkig snel ter plaatse en het verkeer werd gestopt. In alle rust kon de Politie Billy aanlijnen.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
6.1 ° C
8.9 °
4.4 °
80 %
0.9kmh
52 %
ma
7 °
di
7 °
wo
12 °
do
12 °
vr
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.