Zoek mee: Billy vermist sinds 5 september

Monnickendam – Billy is vermist sinds 5 september, ze is 6 september voor het laatst gezien om 17.00 tussen Broek in Waterland en Amsterdam. Ze kan grote afstanden afleggen dus mogelijk is ze al ver van huis. Ze zou dus ergens in de regio kunnen rondlopen.

Billy, een teefje van 10 jaar, komt uit Spanje en is naar buiten geglipt in een onbewaakt moment vanaf de Jachthaven in Monnickendam. Billy draagt een lichtblauw tuig. Speurhonden hebben een spoor gevonden maar die liep dood. Er zijn al diverse zichtmeldingen geweest.  Zo zou Billy gezien zijn tussen Broek in Waterland en Amsterdam.

Mocht iemand haar zien dan gelijk de dierenambulance bellen en de eigenaar op 06-47217149

Update: Billy is vanmorgen gevonden door het team van Dogsearch. Billy werd gezien op de drukke N247 thv van Schouw, ze liep hier levensgevaarlijk over de weg. Ondertussen schakelde Dogsearch de Politie en de Dierenambulance in om de weg af te zetten. Deze waren beide gelukkig snel ter plaatse en het verkeer werd gestopt. In alle rust kon de Politie Billy aanlijnen.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt