15.9 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
HomeCultuurAftrap gloednieuwe musical - Prinses Luna en het Verdwenen Kerstfeest

Aftrap gloednieuwe musical – Prinses Luna en het Verdwenen Kerstfeest

Wijdewormer – Op zondag 15 september werd de aftrap gegeven voor een gloednieuwe productie van regisseur Sem Konijn: Prinses Luna en het Verdwenen Kerstfeest. De familiemusical met in de hoofdrol Jaidy Bos – bekend van Hollands Got Talent – draait in december van dit jaar op het podium van het Dorpshuis Wijdewormer.

Na het grote succes van de kleinschalige voorstelling “Het Magische Kerstavontuur” in 2018, kon een vervolg eigenlijk niet uitblijven. Al een dag na de voorstelling van vorig jaar, sloegen regisseur Sem Konijn en Jaimy en Peter Bos de handen in één. In 2019 zou er een nieuwe kerstmusical op de planken staan. Groter en professioneler.

Cast en crew

Vandaag was het zover. Onder toeziend oog van familie en pers, werd de officiële aftrap voor de musical gegeven. In totaal telt crew en cast 26 personen, met veel regionaal bekende namen.

Naast de rol van regisseur, zijn ook het script en muziek in handen van multi-talent Sem Konijn. Als regisseur en schrijver heeft Sem verschillende voorstellingen op zijn naam staan, waaronder de succesvoorstellingen “Niemand huilt om Heksen!” in 2018 en “De Werf in Beweging” en “Afgesloten de musical” in 2019.

De rol van Prinses Luna wordt vertolkt door Jaidy Bos. Jaidy verscheen in de TV programma’s “Het is hier autistisch!” (van Filemon Wesselink) en Holland’s Got Talent (seizoen 10) en schopte het in laatst genoemde programma tot de halve finale.

De rol van Lynn wordt gespeeld door het regionale talent Robyn de Boer. Robyn (10) werd recentelijk gescout voor deze voorstelling. Een naam waar we in de toekomst nog veel over zullen gaan horen.

De overige hoofdrollen worden vertolkt door Auke Konijn (Agaath), Mario Wijma (Rudy) en Jamie Chapman (moeder van Lynn). Ook dit drietal heeft meerdere regionale musicals op hun naam staan.

Prinses Luna en het Verdwenen Kerstfeest (3+)

Lynn kan niet slapen: het is kerstavond en ze kan haast niet wachten tot de volgende morgen aanbreekt. Maar diep in de nacht gebeurt er iets magisch… De beeldschone prinses Luna stapt Lynn’s kamer binnen en vraagt haar mee te gaan naar een betoverende wereld waar het kerstfeest bijna niet door kan gaan. Lukt het Lynn om samen met prinses Luna kerstmis te redden?
“Prinses Luna en het verdwenen kerstfeest” (3+) vertelt het verhaal van de gloednieuwe prinses Luna en de nieuwsgierige Lynn van 9 jaar. Een voorstelling voor de hele familie die u niet mag missen!
Dit jaar slaat PMF de handen ineen met NBN Entertainment om samen een voorstelling van een hoger en magischer niveau neer te kunnen zetten. Er wordt groots uitgepakt en een glimlach op het gezicht van ieder kind is gegarandeerd. Er kan meegezongen en -gedanst worden en zowel voor, in als na de pauze staat opnieuw een magische verrassing voor de kinderen klaar.

Meer informatie en kaarten vind je op https://www.prinsesluna.nl

Foto’s: Dennis van der Maat

 

Relevante artikelen:

Win twee kaartjes voor Het Magische Kerstavontuur!

Purmerendse Jaidy Bos (19) doet mee aan Holland’s got TalentSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.9 ° C
17.9 °
14.4 °
72 %
7.6kmh
21 %
za
16 °
zo
16 °
ma
18 °
di
21 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.