4.3 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomeadvertorialBlokker in Eggert Winkelcentrum paar dagen dicht, vernieuwd assortiment

Blokker in Eggert Winkelcentrum paar dagen dicht, vernieuwd assortiment

Purmerend – Blokker in het Eggert Winkelcentrum is een paar dagen dicht. De winkel vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij. Zo kunnen klanten binnenkort bij hun vertrouwde Blokker winkel terecht voor meer speelgoed, baby assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden. Blokker viert de heropening met een Kraak de Kluis spel en openingsaanbiedingen op de beste koekenpannen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen en meer typische Blokker producten.

Ook de winkel wordt slimmer ingedeeld en krijgt een warmere uitstraling door gebruik van meer kleur en sfeerverlichting. Voorin de winkel komen twee thematafels met wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselend op=op aanbod. Alle actieplekken krijgen de vertrouwde oranje Blokker kleur, zodat folderartikelen makkelijk te vinden zijn. Alle schoonmaak- en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan en elektra komt naast de kassa, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen stellen.

Openingsfeestje

Bedrijfsleidster Safin-jah Plet: “Komende vrijdag 20 september verrassen we onze klanten met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we ‘Kraak de Kluis’ waarbij je kans maakt op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag in de vernieuwde winkel waarin nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is.”

Klik op de foto hieronder om de laatste folder te lezen:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,549VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
4.3 ° C
6 °
2.2 °
71 %
0.5kmh
38 %
di
9 °
wo
9 °
do
9 °
vr
11 °
za
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.