Opmerkelijk

Inwoner Weidevenne haalt “geleende bak” weer terug (video)

Purmerend – Het was niet voor het eerst dat deze inwoner van de Weidevenne zijn kliko kwijt was. Al 2 keer eerder stond zijn bak niet meer langs de kant van de weg. Onder het motto driemaal is scheepsrecht, verzon hij ditmaal een andere strategie. 

Toen hij de grijze container aan de kant van de weg zag staan, kwam de Purmerender tot de conclusie dat zijn sticker met adres was doorgekrast. De bak was dus niet per ongeluk geleend. Door even te snuffelen in de container, kon hij achterhalen wie de afgelopen twee weken zo keurig op zijn geliefde bak had gepast.

Hij besloot de bak mee te nemen. De inhoud van de bak heeft hij bij de desbetreffende “oppassers” in de tuin gedeponeerd. “Dank voor de goede zorgen en ik zie de verontschuldigingen tegemoet!”, besluit de man op de Facebookgroep Wij Weidevenners. Daar krijgt zijn verhaal veel aandacht.

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by