18.8 C
Purmerend
maandag 20 mei 2024
HomeOpmerkelijkInwoner Weidevenne haalt "geleende bak" weer terug (video)

Inwoner Weidevenne haalt “geleende bak” weer terug (video)

Purmerend – Het was niet voor het eerst dat deze inwoner van de Weidevenne zijn kliko kwijt was. Al 2 keer eerder stond zijn bak niet meer langs de kant van de weg. Onder het motto driemaal is scheepsrecht, verzon hij ditmaal een andere strategie. 

Toen hij de grijze container aan de kant van de weg zag staan, kwam de Purmerender tot de conclusie dat zijn sticker met adres was doorgekrast. De bak was dus niet per ongeluk geleend. Door even te snuffelen in de container, kon hij achterhalen wie de afgelopen twee weken zo keurig op zijn geliefde bak had gepast.

Hij besloot de bak mee te nemen. De inhoud van de bak heeft hij bij de desbetreffende “oppassers” in de tuin gedeponeerd. “Dank voor de goede zorgen en ik zie de verontschuldigingen tegemoet!”, besluit de man op de Facebookgroep Wij Weidevenners. Daar krijgt zijn verhaal veel aandacht.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
18.8 ° C
20.1 °
16.7 °
76 %
4kmh
17 %
ma
19 °
di
21 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.