* Wat u schrijft

Stichting Raguel opent feestelijk de nieuwe woonruimtes voor jongeren met een beperking

Purmerend – Stichting Raguel heeft sinds een paar maanden de woonruimtes uitgebreid met 6 nieuwe kamers. Internationaal model Tanja Kok, met een warm hart voor mensen met een beperking opende woensdag 11 september 2019 feestelijk de nieuwe ruimtes.

Vrienden, donateurs, andere instellingen en familie waren aanwezig om deze feestelijke middag te vieren samen met de bewoners. Zes jaar geleden hebben Jan en Selma Duinkerken deze Stichting opgericht omdat zij een liefdevolle woonruimte zochten voor hun eigen zoon. Het is een ouder initiatief met als missie zorg voor de bewoners voorop te stellen en ze een thuis gevoel te geven.

Deze locatie is sinds kort uitgebreid met 6 kamers en er is nog ruimte voor nieuwe cliënten. Het minimum leeftijd voor de bewoners is vanaf 18 jaar met een LVG indicatie.

Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected]

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.