Stichting Raguel opent feestelijk de nieuwe woonruimtes voor jongeren met een beperking

Foto’s:  Sandra van der Meulen

Purmerend – Stichting Raguel heeft sinds een paar maanden de woonruimtes uitgebreid met 6 nieuwe kamers. Internationaal model Tanja Kok, met een warm hart voor mensen met een beperking opende woensdag 11 september 2019 feestelijk de nieuwe ruimtes.

Vrienden, donateurs, andere instellingen en familie waren aanwezig om deze feestelijke middag te vieren samen met de bewoners. Zes jaar geleden hebben Jan en Selma Duinkerken deze Stichting opgericht omdat zij een liefdevolle woonruimte zochten voor hun eigen zoon. Het is een ouder initiatief met als missie zorg voor de bewoners voorop te stellen en ze een thuis gevoel te geven.

Deze locatie is sinds kort uitgebreid met 6 kamers en er is nog ruimte voor nieuwe cliënten. Het minimum leeftijd voor de bewoners is vanaf 18 jaar met een LVG indicatie.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stichtingraguel.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*