* Wat u schrijft

Stichting Raguel opent feestelijk de nieuwe woonruimtes voor jongeren met een beperking

Purmerend – Stichting Raguel heeft sinds een paar maanden de woonruimtes uitgebreid met 6 nieuwe kamers. Internationaal model Tanja Kok, met een warm hart voor mensen met een beperking opende woensdag 11 september 2019 feestelijk de nieuwe ruimtes.

Vrienden, donateurs, andere instellingen en familie waren aanwezig om deze feestelijke middag te vieren samen met de bewoners. Zes jaar geleden hebben Jan en Selma Duinkerken deze Stichting opgericht omdat zij een liefdevolle woonruimte zochten voor hun eigen zoon. Het is een ouder initiatief met als missie zorg voor de bewoners voorop te stellen en ze een thuis gevoel te geven.

Deze locatie is sinds kort uitgebreid met 6 kamers en er is nog ruimte voor nieuwe cliënten. Het minimum leeftijd voor de bewoners is vanaf 18 jaar met een LVG indicatie.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@stichtingraguel.nl

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by