BeemsterPurmerend

Wethouders geven startschot World Clean up Day Purmerend en Beemster (video)

Purmerend / Beemster – Vandaag is het World Clean Up Day en wordt er in zo’n 160 landen in de wereld zwerfafval geruimd. Purmerend en Beemster doen daar ook aan mee en vanochtend gaven wethouder Paul van Meekeren van Purmerend en Wethouder Aagje Zeeman van Beemster het startschot.

Zo’n 50 vrijwilligers en een paar politieke partijen waren aanwezig om met de beschikbaar gestelde kano’s en sup’s, inclusief schepnet, vuilniszakken en andere benodigdheden, de wateren en kades van Purmerend en Beemster weer een beetje schoon te maken.

De gemeentes werken voor deze World Clean Up Day nauw samen met Schoner Noord-Holland die zich inzet voor een (zwerf)afvalloze provincie. De World Clean Up Day in Purmerend en Beemster wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Jeelink, Soda Stream, Spurd en El Kombi Sup.

Bekijk hieronder de video waar beide wethouders een openingswoord houden.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.