9.3 C
Purmerend
vrijdag 24 maart 2023
HomeBeemsterWethouders geven startschot World Clean up Day Purmerend en Beemster (video)

Wethouders geven startschot World Clean up Day Purmerend en Beemster (video)

Purmerend / Beemster – Vandaag is het World Clean Up Day en wordt er in zo’n 160 landen in de wereld zwerfafval geruimd. Purmerend en Beemster doen daar ook aan mee en vanochtend gaven wethouder Paul van Meekeren van Purmerend en Wethouder Aagje Zeeman van Beemster het startschot.

Zo’n 50 vrijwilligers en een paar politieke partijen waren aanwezig om met de beschikbaar gestelde kano’s en sup’s, inclusief schepnet, vuilniszakken en andere benodigdheden, de wateren en kades van Purmerend en Beemster weer een beetje schoon te maken.

De gemeentes werken voor deze World Clean Up Day nauw samen met Schoner Noord-Holland die zich inzet voor een (zwerf)afvalloze provincie. De World Clean Up Day in Purmerend en Beemster wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Jeelink, Soda Stream, Spurd en El Kombi Sup.

Bekijk hieronder de video waar beide wethouders een openingswoord houden.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,560VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.3 ° C
10.1 °
8.3 °
90 %
1.8kmh
99 %
vr
11 °
za
10 °
zo
7 °
ma
7 °
di
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.