5.5 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home* UitgelichtBedrijf uitgelicht: TUI at Home - de nieuwe manier om jouw reis...

Bedrijf uitgelicht: TUI at Home – de nieuwe manier om jouw reis te boeken

Tien jaar geleden stapte men nog een reisbureau binnen als je op vakantie wilde. Met de opkomst van het internet stel je zelf -vanuit je luie stoel- makkelijk je eigen reis samen. Makkelijk en goedkoper. Althans, dat is de misvatting die veel mensen hebben. Sandra Mannes is een zelfstandig reisadviseur onder de vlag van TUI at Home. Deze gepassioneerde reisadviseur legde ons uit waarom het verstandiger is om een vakantie te boeken via een reisorganisatie. In haar geval: Voordelig, met garantie èn vanuit je luie stoel.

Na 17 jaar voor een reisbureau te hebben gewerkt, nam Sandra deze zomer een grote stap. De vrolijke en ervaren reisadviseur is voor zichzelf begonnen. “Ik heb het leukste werk van de wereld”, vertelt Sandra enthousiast. “Ik zie alleen maar blije mensen, want op vakantie gaan is toch het leukste wat er is? Mensen hebben vaak zelf al zitten speuren op internet en komen binnen met een idee voor een locatie. Ik luister naar hun wensen en verhalen en kom met andere suggesties. Vanuit mijn jaren lange ervaring ken ik heel veel plekjes en gebieden op de wereld waar je zelf niet zo snel aan denkt. 

Ik weet nog goed dat ene stel tegen wie ik zei: Als ik zo naar jullie luister, denk ik dat het Turkse Dalyan het helemaal is voor jullie. Inmiddels gaat het echtpaar dit jaar voor de 7e keer terug naar dit Turkse paradijs, bekend om de bedreigde Caretta Caretta schildpadden. Of dat stel dat wilde duiken op Bonaire, maar uiteindelijk verliefd werd op Mexico.” 

Ontzorgd op vakantie

Sandra boekt meer dan alleen maar zon- en sneeuwvakanties. Je kunt voor alle soorten reizen bij haar terecht. Stedentrips, autovakanties, verre reizen, maatwerk en zelfs Disneyland Parijs. Ook regelt ze bijvoorbeeld verzekeringen, huurauto’s, transfers, tolvignetten, entreebewijzen en excursies. Eigenlijk alle extra’s die je tijdens je reis nodig kunt hebben. Je hoeft alleen je koffers te pakken en kun je volledig ontzorgd op vakantie.

“Ons contact stopt vaak niet op het moment dat je een reis definitief gemaakt hebt. Ik ontvang heel vaak berichtjes van mijn klanten over hoe ze het hebben gehad. Ook vind ik het fijn om de tickets persoonlijk bij mensen langs te brengen. Gewoon extra service en contact. Dat vind ik belangrijk!”

Flexibel qua tijd en locatie

Onder de vlag van TUI at Home stelt ze reizen samen. Sandra merkt dat haar klanten het heel fijn vinden dat TUI at Home niet gebonden is aan reguliere openingstijden. ’s Avonds krijgt ze regelmatig telefoontjes of berichtjes van mensen die op zoek zijn naar een mooie vakantie. “Ik houd ontzettend van mijn werk. Wanneer ik ’s avonds een berichtje krijg, klap ik mijn laptop open en ga ik lekker aan de slag. En het contact gaat niet alleen per telefoon, Facebook of WhatsApp. Ik kom ook gewoon bij de mensen thuis -als ze dat willen natuurlijk. Dat is het concept achter TUI at Home”.

Voordelig en zorgeloos op vakantie met garantie

Sandra: “Het allerbelangrijkste vind ik persoonlijk dat ik vanuit TUI at Home ben aangesloten bij de ANVR-reisondernemingen en Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Als je zelf een accommodatie regelt en er gebeurt iets, bijvoorbeeld een faillissement van de geboekte locatie, dan heb je helaas geen garantiefonds om aan te kunnen spreken en ben je je geld kwijt. Kom je met je koffer aan bij het hotel en blijkt er een dubbele boeking te zijn? Bij ons heb je een reisorganisatie om op terug te vallen die dingen voor je kunnen oplossen. Als je zelfstandig alles hebt geregeld, sta je er alleen voor.

Voor de meeste reizigers speelt vooral de prijs een belangrijke rol. Het is een misvatting dat zelf boeken via internet meestal goedkoper is. Reisorganisaties kopen groot in en kunnen daarom meestal reizen aanbieden voor een lagere prijs dan een consument deze op internet vindt. Ik werk niet alleen vanuit TUI, maar heb een kleine 60 reisaanbieders in mijn portfolio. Vanuit al deze organisaties kan ik reizen op maat samenstellen. Ik heb prijslijsten en locaties die je niet zelf op het internet kunt vinden. En het mooie is: mijn werk zit in die prijs. Daar betaal je niets extra’s voor!”

Benieuwd geworden naar wat Sandra voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met haar op en laat je verrassen. In de maand oktober heeft Sandra Mannes een tijdelijke actie samen met restaurant Kriti. Als je een nieuwe definitieve boeking maakt, ontvang je een cadeaubon voor Purmerends bekendste Griek.

[the_ad id=”38615″]

________________________________________

Sandra Mannes – TUI at Home

Tel/Whatsapp: 06-48182080
Email: [email protected]
Website: http://www.tuiathome.nl/sandra-mannes
Facebook: https://www.facebook.com/TUIatHomeSandraMannes

________________________________________Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
5.5 ° C
6.1 °
4.4 °
79 %
0.9kmh
73 %
di
5 °
wo
10 °
do
9 °
vr
7 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.