19.6 C
Purmerend
vrijdag 19 juli 2024
HomePurmerendKoudste winter in 100 jaar voorspeld!

Koudste winter in 100 jaar voorspeld!

Purmerend – Volgens een aantal Russische wetenschappers wordt het de koudste winter in lange tijd! Reden te meer volgens de IJs en Inline-skateclub Purmerend om iedereen in Purmerend en omstreken op te roepen schaatsles te nemen en daarmee klaar te zijn voor het echte natuurijs!

In het weekeind van 28 en 29 september gaan weer veel kunstijsbanen open en gaan ook de schaatslessen voor jong en oud, die de vereniging al vele jaren geeft, weer beginnen. Traditiegetrouw is de zaterdagmorgen van 10 tot 11 uur op de ijsbaan de Westfries het domein van schaatsende kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar. De vrijdagavond is voor kinderen in de leeftijd van 13 tot 18 jaar en die na de zaterdagochtend nog gezellig willen doorgaan met schaatsen.

Natuurlijk wordt er ook op alle niveaus voor de volwassenen schaatsles gegeven. Ben je beginnend schaatser of beheers je al de technieken maar wil je verder aan je conditie werken, dan is op de maandag en vrijdagavond het ijs voor jou. Alle schaatslessen vinden plaats in uren dat de ijsbaan alleen in gebruik is door de ijsverenigingen van Noord-Holland.

Gezien de wintervoorspelling is het nu een goed moment om in een gezellige sfeer aan je schaatsvaardigheid te gaan werken en waarmee je klaar bent voor die oh zo begeerlijke natuurijstochten die Noord-Holland rijk is. En bij natuurijs natuurlijk rondjes rijden op de Purmerring aan het Trimpad 10 in Purmerend onder genot van een hete chocomelk.

Meld je aan via de website van de ijsclub www.ijseninlineskateclub.nl en vraag een gratis proef schaatsles aan.

Krijgen we de koudste winter sinds 100 jaar? – Nieuws.nl

Terwijl we net de derde hittegolf achter de rug hebben, zijn er al wetenschappers die zich gewaagd hebben aan een voorspelling voor de komende winter. Wordt het schaatsen en mutsen op of wordt het een zachte winter? Als de wetenschappers gelijk krijgen, zouden we zomaar de koudste winter in 100 jaar kunnen krijgen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
19.6 ° C
20.6 °
18.3 °
79 %
2.1kmh
99 %
vr
27 °
za
28 °
zo
24 °
ma
21 °
di
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.