* PurmerlandSport

Voorzitter Rugby Club Waterland: “Deze heipaal is een absolute mijlpaal”

Purmerend – Vandaag schreef Rugby Club Waterland clubgeschiedenis. Iets meer dan 36 jaar na de oprichting van Rugby Club Waterland werd er naast het huidige clubhuis, een heipaal geslagen voor de nieuwe accommodatie. De 68ste om precies te zijn want de heimachine van Gebr. van ’t Hek is al een tijdje bezig.

Voorzitter Robert Jonk: “Natuurlijk is deze heipaal meer dan alleen een ‘houvast’ voor ons nieuwe clubhuis. Het is ook de start voor een mooie nieuwe periode waarin we onze club en de sport rugby nog verder willen uitdragen in Purmerend en de regio. Voor onze vereniging is deze heipaal dan ook een absolute mijlpaal.”

De heipaal werd in de grond geslagen door de winnaar van de door de club georganiseerde tekenwedstrijd. Jorian Romp was de gelukkige om, samen met wethouder Sport van de gemeente Purmerend Mario Hegger, de handeling te verrichten. Het clubgebouw komt parallel aan De Beuk te staan tussen de velden van rugbyclub Waterland en die van de naburige korfbalclub BEP.

Met dit project wordt door de gemeente Purmerend een belangrijke vervolgstap gezet in de herinrichting van het sportcomplex aan de Van IJsendijkstraat, na de bouw en in gebruik name van De Beuk. Voor Rugby Club Waterland sluit het bouwen van deze moderne accommodatie aan bij de ambitie om één van de toprugbyclubs in Nederland te blijven.

Lid worden of meer informatie: https://www.rugbyclubwaterland.nl

Foto’s: Rob Klaucke

Relevant artikel:

Nieuwbouw clubhuis Rugby Club Waterland kan beginnen


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.